Adviseur Brandveiligheid
Deerns Nederland
The Hague, South Holland
1 dag geleden

Werken bij Deerns

Adviseur Brandveiligheid

De uitdaging

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen?

Kom dan bij ons werken als Junior adviseur Brandveiligheid. Brandveiligheid zit in ieder project. Of het nu de nieuwbouw van een ziekenhuis is, het maken van een 'state of the art' cleanroom gebouw, de bouw van een (houten) woontoren, of de nieuwbouw, renovatie of transformatie van een (multi tenant) kantoorcomplex.

 • In al deze verschillende ontwerpen speelt brandveiligheid een belangrijke rol. Als Junior adviseur Brandveiligheid binnen Deerns ben je werkzaam in en geef je advies over brandveiligheid in alle adviesgroepen;
 • Gezondheidszorg, Clean Technology, Vastgoed en Luchthavens. Hierdoor werk je aan een gevarieerd aantal projecten, allerminst saai!

  Dit ga je doen

  Samen met een team van andere junioren en ervaren experts zorg jij er met slimme en effectieve brandveiligheidsconcepten voor dat de gebouwde omgeving (brand)veilig is, wordt en blijft.

  Jij helpt opdrachtgevers aanwezige brandrisico's te identificeren en verzint passende concepten om deze risico's effectief te beperken.

  Jij zorgt dat onze ontwerpen voldoen aan de eisen van de wet en passen bij de (uitdagende) wensen van opdrachtgevers. Verantwoordelijk en uitdagend werk! Als Junior adviseur Brandveiligheid ben jij verantwoordelijk voor :

 • Het maken van berekeningen en het meedenken in ontwerpen voor brandveiligheid van diverse uiteenlopende (internationale) projecten;
 • Het afstemmen van benodigde brandveiligheidsvoorzieningen met interne collega's en andere (externe) ontwerppartijen in alle fases van het ontwerptraject;
 • Het signaleren van, het communiceren over en het oplossen van knelpunten die te maken hebben met brandveiligheid;
 • Het vertalen van brandveiligheidsaspecten van ontwerpen naar tekst, plattegrond en 3D ontwerp (REVIT / BIM).
 • In deze functie wordt je begeleid door een coach die jou alle ins en outs van het vakgebied bijbrengt. Afhankelijk van wat jou het meest aantrekt, verdiep je je verder in specialistische technisch inhoudelijke uitdagingen of kies je juist voor de aanpak met een bredere blik.

  In dat laatste geval ga je naast de inhoud ook aan de slag met alle aspecten die om de hoek komen bij projectmatig werken in ontwerpprocessen.

  Het team en de projecten

  Je komt te werken in een hecht teamvan junioren, mediors en ervaren experts. Het kernteam bestaat uit 9 collega's die goed op elkaar ingespeeld zijn met elk hun eigen achtergrond en expertise.

  Er is ruimte voor een aankomend professional die zich wil ontwikkelen in het vakgebied. Ons team levert de best passende oplossing voor nieuwbouw, renovatie of transformatievraagstukken, voor overheden, bedrijven en instellingen van nagenoeg iedere schaalgrootte.

  Geen project is hetzelfde! Ben je benieuwd naar onze projecten, klink dan .

  Jouw Loopbaanpad

  Loopbaanontwikkeling stimuleren we binnen Deerns. We zoeken mensen die zich willen blijven verbeteren. Dat vraagt om ambitie en intrinsieke motivatie om je continu te willen ontwikkelen.

  Je kunt je ontwikkelen in de hele breedte van het adviseurschap of richting projectmanagement. Het is maar net waar je kwaliteiten liggen en je voorkeur naar uit gaat.

  De rol die het best bij jou past is altijd te vinden! Het volgen van de benodigde opleidingen en trainingen om door te kunnen groeien en de coaching van collega's zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Belangrijk is dat je zelf je loopbaan richting geeft, wij ondersteunen je graag. Benieuwd naar de verhalen van onze collega's, klik dan .

  Deerns

  Deerns is als on af han ke lijk in ge ni eurs bu reau ge spe ci a li seerd in ad vies, ont werp en uit voe rings be ge lei ding op het vlak van in stal la tie tech niek, bouw fy si ca, brandveiligheid, ener gie voor zie ning en duur zaam heid.

  On ze ex per ti ses dra gen bij aan duur za me, in tel li gen te en toe komst be sten di ge ge bou wen die doen waar voor ze be doeld zijn.

 • We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een veilig en prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen;
 • van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

  Dit bieden wij

  Je werkt in een omgeving waar brandveiligheid en duurzaamheid in de praktijk wordt gebracht.

 • Uitdagende (internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt.
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en de mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
 • Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
 • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid waarin ge zond heid en duur zaam heid voorop staan.
 • Veel van on ze kan to ren lig gen bij OV-knoop pun ten, fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.

  Vragen

  Wil je meer weten over werken bij Deerns? Neem dan contact op met Koen van den Bosch (Corporate Recruiter) via +31 6 28 65 88 71.

  Wil je meer weten over de inhoud van de functie ? Neem dan contact op met de Teammanager Brandveiligheid René van de Beek +31 6 46 20 34 62.

  Ben je enthousiast geworden? Reageer met jouw CV en ontvang binnen drie werkdagen een reactie.

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de branche en onze projecten

  Laat dan je gegevens achter.

  Marktgebied

  diverse marktsegmenten (bijv. luchthavens, gezondheidszorg etc.)

  Deel deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier