Leerkracht groep 1-2 - obs De Catamaran
Nederland Onderwijs Vacature
Capelle aan den IJssel, NL
1 dag geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel

Obs De Catamaran is een school waar we vanuit een stevige basis van rust, structuur en houvast kinderen doelgericht tot leren brengen.

Op onze school wordt elk kind gehoord, gezien en heeft elk kind een eigen stem. Bij actief leren hebben we niet alleen oog voor het resultaat, maar geven we extra aandacht aan hoe een kind het gedaan heeft.

Kinderen leren terugkijken op hun eigen handelen en werk, waarbij fouten maken mag. Zo leren wij kinderen voor zichzelf opkomen en durven ze te doen.

Kinderen gebruiken hierbij hun eigen stem in gesprek met ons en in samenspraak met andere kinderen. Vanuit een enthousiast en gemotiveerd team zijn wij, met oog voor het kind, samen met ouders verantwoordelijk voor de positieve ontwikkeling van de kinderen en hun talenten.

Obs de Catamaran is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het IJsselcollege biedt de Catamaran een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.

Wat ga je doen

Vanwege interne mobiliteit van één van onze collega’s zoeken wij per 1 maart 2020 voor 4 dagen per week een leerkracht voor groep 1-2.

Deze vacature kan ook ingevuld worden voor WTF 0,4 en is dan uitstekend te combineren met de vacature Leerkracht voor groep 5 ook voor 2 dagen per week.

Samen dan goed voor 4 dagen per week werken op obs De Catamaran!

Dit heb je

Je hebt affiniteit met ons openbaar onderwijs en je hebt het in je om mee te denken aan de doorontwikkeling van het onderwijs op onze school.

Vanuit een stevige basishouding werk je samen met je collega’s aan de verbetering van onze processen. De competenties proactief, kritisch, zelfreflectie en samenwerken zijn jou niet vreemd.

Daarnaast ben je zelfstandig en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Je hebt gevoel voor de ontwikkelingsfase waarin de kinderen zich bevinden en bent in staat om een veilige omgeving te creëren.

Dit kan je

 • Je beschikt over een basisbevoegdheid (PABO) om les te geven.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken binnen de schoolafspraken- en kaders.
 • Je bent in staat een goede relatie te onderhouden met zowel ouders als externen.
 • Je bent inzetbaar in 2 bouwen (onder / midden / bovenbouw) met oog op (interne) mobiliteit.
 • Dit krijg je

 • Ontzettend gezellig, kleinschalig, warm en zorgzaam team.
 • Voldoende uitdaging.
 • Cao po schaal L10, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 6,3%.
 • Mogelijkheden tot verdere professionalisering.
 • Meer informatie en sollicitatie

  Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Motiveer jouw ambities en reageer dan per omgaande via de solliciteren button.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Hedy van Harselaar, directeur obs De Catamaran, via e-mailadres h.

  vanharselaar blickoponderwijs.nl of telefonisch via 010-4512336.

  more information

  Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

  Solliciteren?

  Solliciteer direct via onderstaande button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier