Verzorgende IG nachtdienst
Accolade Zorg
Bilthoven, NL
36 minuuten geleden

Wat ga je doen

In de rol van Verzorgende IG nachtdienst ben je onmisbaar voor de nachtzorg en het welzijn van onze bewoners in ons woonzorgcentrum.

In de nacht werken wij van 22.45 uur tot en met 7.15 uur en draag je een grote verantwoordelijkheid. Jij zet je met jouw passie en inlevingsvermogen in bij het verplegen, verzorgen en begeleiden van onze bewoners op basis van het zorgplan.

Hierbij verricht je voorbehouden en risicovolle handelingen volgens protocollen en afspraken wanneer dit nodig is. Jij signaleert veranderingen in situaties van bewoners, je rapporteert deze en je neemt actie hierop.

S ’nachts loop je controle rondes en beantwoord je zorgvragen van de bewoners. Calamiteiten in onze aanleunwoningen los jij op een kundige manier op.

Daarnaast heb je enkele (administratieve) taken rondom medicatie bestellingen en distributie. Aan het einde van de nacht draag je over aan de dagdienst.

In d’Amandelboom zijn twee nachtdiensten aanwezig één in het woonzorgcentrum en een op de afdeling NAH. In de nacht is er onderling regelmatig contact en zo nodig wordt er samengewerkt.

Arbeidsvoorwaarden : Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Zorg geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt. Daarom staan bij ons plezier in het werk, goede communicatie en ontwikkelmogelijkheden centraal.

Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en dankbare bewoners. Daarnaast krijg je bij ons :

 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • De functie is ingeschaald conform CAO VVT FWG 35, met een salaris tussen de € 1.940,07 en € 2.668,93 bruto per maand obv. 36 uur per week;
 • Onregelmatigheid toeslag voor het werken in de nacht;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van scholing en opleidingen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement.
 • Functie eisen : Wat breng je mee?

  Wat breng je mee?

  Om succesvol te kunnen zijn in deze rol ben je goed in staat zelfstandig te werken. Jij ziet het als een uitdaging om veel verantwoordelijkheid te dragen, o.

  a. voor de nachtzorg van onze bewoners in het woonzorgcentrum. Jij bent flexibel in denken en doen, creatief in het vinden van oplossingen en beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

  Verder vragen wij :

 • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG of MMZ niveau 3 4;
 • Ervaring in werken met de ouderen doelgroep;
 • Een echte Night ingale
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier