Postbezorger parttime PostNL Amsterdam
Manpower
Noord-Holland, Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Ben jij graag buiten, vooral in de mooie stad Amsterdam? Werk jij nauwkeurig en vind je het geen probleem om zelfstandig aan de slag te gaan?

Zoek jij een werkgever waar jij de vrijheid hebt om zelf te bepalen wanneer jij ’s middags aan de slag gaat? Dan ben jij bij PostNL aan het juiste adres! Lees snel verder, want deze bijbaan is perfect voor jou!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders voor PostNL in Amsterdam.

Werkzaamheden

Het zal je vast niet verbazen, maar als postbezorger is het jouw verantwoordelijkheid om post op tijd en op de juiste locatie te bezorgen.

Dit moet ook gebeuren als het slecht weer is! Tussen 11.00 en 13.00 uur haal jij de te bezorgen post op en daarna zorg jij dat de post voor 18.

00 uur bezorgd is. Voor dit werk is het belangrijk dat je over een fiets en een smartphone beschikt zodat jij je werk goed kunt uitvoeren.

Voor het gebruik van zowel je fiets als smartphone ontvang je een vaste vergoeding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier