Logistiek specialist
LMH Engineering
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen?

Oplossen! Ons bedrijf is wereldwijd bekend om zijn snelle en goede in- en export van materialen. Deze gaan direct van leveranciers naar eindklant, zonder dat hier een lokale opslag aan te pas komt.

Dit brengt logistieke uitdagingen op hoog niveau met zich mee op wereldniveau. Omdat levertijden, productveiligheid, prijs etc.

hiermee gemoeid zijn, aan jou de taak al dit soort logistieke-, leverings- en prijsuitdagingen op te pakken en op te lossen door met een full service leveringsplan te komen.

Jij bent goed met documentatie, regulaties, het onderhandelen over prijs en "staat je mannetje" in gesprekken. Bovendien ben jij in staat hoofd- van bijzaken te scheiden, om zo te zorgen dat er meerdere lijntjes tegelijk lopen, maar alle projecten de benodigde aandacht krijgen!

Herken jij jezelf in de termen "probleem oplosser", creatief, proactief en resultaat georienteerd, dan ben jij waarschijnlijk wie wij zoeken!

Wat wordt jou geboden?

 • Een salaris uitkomend tot €50.000 p / jaar basis
 • Secundaire voorwaarden incl. flexibele werktijden / 100% premievrij pensioen / 25 dagen etc.
 • Een super zelfstandige functie met internationaal management
 • Cursus / bijscholing is mogelijk
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • HBO werk- en denkniveau - uit opleiding of gewezen ervaring op dit niveau
 • 2+ jaar ervaring in een logistieke in- en exportfunctie
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift!
 • Waar ga je werken?

  In deze uitdagende functie als logistiek transport- expert, sluit jij je aan bij éen van 's werelds grootste op het gebied van direct selling.

  Zij verkopen hun voedingsmiddelen wereldwijd, maar dit zonder gebruik te maken van lokale opslaghuizen. Dit zorgt voor hoge kwaliteit producten, maar brengt tegelijkertijd grote uitdaging(en) met zich mee.

  Hierin zien we Nederland als het epicentrum van ons distributienetwerk. Met een klein maar hecht team collega's pakken we deze grote uitdaging elke dag aan.

  Ons bedrijf is gezellig, financieel gezond en er is enorm veel ruimte voor eigen inbreng. Omdat jouw verantwoordelijke niet dagelijks aanwezig is, wordt daarvoor een hoge mate van vertrouwen en zelfstandigheid terug verwacht. Durf jij het aan?

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 020-7570000 of tessa.

  beijlevelt lmhengineering.com

  Arbeidsvoorwaarden

  €42000 - €50000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier