ICT Servicedesk Medewerker
The Sting
Lijnden, NL
1 dag geleden

ICT Servicedesk Medewerker (Lijnden)

Ben jij servicegericht en pro-actief en lijkt het jou leuk om op onze ICT Servicedesk te werken? Voor het hoofdkantoor in Lijnden zijn wij op zoek naar jou! Een uitdagende functie in een gezellig team!

WAT GA JE DOEN ALS ICT SERVICEDESK MEDEWERKER?

Als ICT Servicedesk medewerker bij The Sting Companies BV. ben je eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen de organisatie met vragen over de computer, applicaties en / of software.

Storingen / vragen die je zelf kan verhelpen / beantwoorden pak je direct op. Complexere problemen zet je door naar gespecialiseerde collega's.

Je signaleert tijdig incidenten in de verschillende systemen en zorgt dat het spoedig wordt opgelost. Ook ben je verantwoordelijk dat de werkplek van een nieuwe medewerker klaar staat voor gebruik, denk hierbij aan de juiste hardware, gebruikersnaam en het installeren van de telefoon.

JIJ HEBT :

Een afgeronde MBO opleiding in de richting IT.

0 tot 3 jaar ervaring op het gebeid van ICT Servicedesk, affiniteit met Fashion / Retail.

Kennis van TopDesk en active directory.

Kennis en ervaring met Windows en Apple systemen

Goede kennis en ervaring met JAMF

Kennis op TCP / IP network topology

Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om mee te draaien in een standby roulatie.

Een goede dosis probleemoplossend vermogen.

Een servicegerichte houding.

Om van de functie een succes te maken ben je gedreven om een aanwinst te zijn in het team en vind je het leuk om samen te werken.

Je bent in staat om eerste lijn problemen op te lossen en netjes af te handelen. Daarnaast ben je communicatief sterk en denk je mee binnen de afdeling ICT.

WIJ BIEDEN :

Een inspirerende werkomgeving binnen een jong, enthousiast en professioneel team in Lijnden.

Een uitstekende salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen, 25% personeelskorting, collectieve zorgverzekering, pensioenregeling en flexibele begin- en eindtijden.

KOM JIJ ONS ICT TEAM VERSTERKEN?

Solliciteer dan via de onderstaande Solliciteer' button met je cv en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 013-

4659316 of jobs thesting.com.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier