Verpleegkundige Westerstein
Lelie zorggroep
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Hier ga je werken

Heb jij ook zoveel passie voor mensen en voor betere zorg? Wil jij elke dag het verschil maken in het leven van onze bewoners?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Betere zorg zit bij jou in kwaliteit, maar ook in identiteit. Samen met jou bepalen we de omvang van jouw dienstverband! Met elkaar dragen wij bij aan het welzijn van de bewoners die in Westerstein wonen.

We kunnen het als team goed met elkaar vinden en leren elke dag weer met en van elkaar. In Westerstein is een groot aanbod van activiteiten voor cliënten.

Hun persoonlijke wensen staan daarbij centraal. In Westerstein wonen mensen met allerlei achtergronden. We gaan daar respectvol mee om.

We werken vanuit christelijke uitgangspunten waarbij waarden zoals respect, liefde en barmhartigheid belangrijk zijn.Ben jij de zorgverlener die vanuit je hart voor onze cliënten zorgt?

Dan zoeken we jou voor Westerstein!

Dit is wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor alle zorg rondom de cliënt. Je helpt bij de ADL, de medicatie, voert verpleegtechnische handelingen uit waar nodig.

Je stimuleert de cliënt voor wie je zorgt zoveel mogelijk taken zelf uit te voeren en betrekt daarbij het sociale netwerk.

Daarnaast stem je de zorg af en werk je samen met andere professionals. Je hebt een helicopterview en bent in staat om het hele zorgproces te coördineren en coacht het team.

Je ziet de afdeling waar onze cliënten gedragsproblemen hebben als een uitdaging!Wat je gaat doen- Je zorgt ervoor dat de bewoners zich op hun gemak, gezien en gehoord voelen.

Ze zijn blij als ze jou weer zien!- Je houdt je ogen en oren ook goed open, want scherp zijn op kleine signalen is belangrijk in jouw vak.

 • Je hebt regelmatig contact met de psycholoog of behandelend arts om ontwikkelingen en signalen door te geven.- Je werkt in een team en zorgt dus altijd voor een goede rapportage en overdracht
 • Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding of Verpleegkundige niveau 4 - Je bent BIG geregistreerd. - Je kunt medische zorg uitvoeren-
 • Je hebt kennis van en ervaring in het begeleiden / behandelen van patiënten met psychiatrische- en / of gedragsstoornissen.

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.- Je hebt ervaring met observatie en verslaglegging.- Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je hebt een flexibele werkhouding.- Je bent in staat om een MDO te kunnen voorzitten.- Je bent op de hoogte van de agressieprocedure en kunt hiernaar handelen.
 • Je kunt omgaan met gedragsproblematiek van cliënten.- Je werkt actief mee aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van de afdeling.
 • Je hebt kennis van de sociale kaart.Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Wij vinden het belangrijk dat je de protestants-christelijke identiteit van de locatie respecteert.Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier