Monteur Beveiliging
Covebo
Nijmegen, NL
16 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als monteur beveiliging ben jij verantwoordelijk voor het aanleggen van diverse beveiligingssystemen, en het onderhoud / service hieraan.

Denk hierbij aan telefonie, toegangscontrolesystemen en CCTV-systemen. Dit bedrijf heeft een breed scala aan klanten, die zitten voornamelijk in de utiliteit, industrie en de retail.

Functieeisen

Voor deze functie kom je in aanmerking als :

 • je MBO werk- en denkniveau hebt;
 • je in het bezit van rijbewijs B bent;
 • je een MBV-diploma hebt (pré!);
 • je flexibel bent in je beschikbaarheid, en bereid bent storingsdiensten te draaien.
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit bedrijf is zowel nationaal als internationaal erkend installatiebedrijf. Zij staan erom bekend enorm bij het gehele proces betrokken te blijven, van de tekentafel tot de daadwerkelijk installatie van de verschillende componenten.

  Zij nemen persoonlijk klantcontact heel serieus. De sectoren waarin zij betrokken zijn, zijn voornamelijk woningbouw, industrie, utiliteitsbouw en retail.

  Daarnaast vinden ze een fijne werkomgeving ook heel belangrijk, en wordt er goed voor het personeel gezorgd. Dit blijkt uit de vele georganiseerde evenementen en de gezamenlijke lunches.

  Arbeidsvoorwaarden

  Dit betreft een functie voor 40 uur per week. Het bruto maandloon zal liggen tussen de €2000 en €2250. Daarnaast heb je 37 ATV- en vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

  Er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf intern te ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen. Daarnaast geeft het bedrijf regelmatig evenementen voor hun werknemers, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kerstdiner en een tafelvoetbalevenement.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier