Control Tower Agent
WerkTalent
Breda, NL
14 uur geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is dé specialist in Field ServiceLogistics binnen de Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in delogistieke dienstverlening voor servicebedrijven.

Dit betekent dathet bedrijf voor opdrachtgevers goederen bijvoorbeeld in de nachtof vroeg in de ochtend aflevert zodat de Field Service Medewerkerin de ochtend direct kan beschikken over de goederen.

Daarnaasthebben ze zich toegelegd op het beheren van onderdelenmagazijnen enhet afwikkelen van retour- en afvalstromen voor haaropdrachtgevers.

Functieomschrijving

Je bent een pro actieve teamspeler die op zoek isnaar een dynamische functie binnen de logistiek. Je hebt ervaringmet (fijnmazige) distributie en het plannen van adhoctransportnetwerken.

Je kunt makkelijk schakelen tussenwerkzaamheden en je hebt een natuurlijke drive om oplossingsgerichtje werk uit te voeren.

Je weet door het voeren van een helderecommunicatie de juiste snaar te raken om te zorgen voor eenoptimale uitvoering van de transportbewegingen.

Dankzij jouw inzetstijgt de kwaliteit van de dienstverlening en je weet daarbij dejuiste balans te vinden tussen kwantiteit, kwaliteit enprijsstelling.

Je besteedt ongeveer dehelft van je tijd aan het coördineren van alle facetten van dedienstverlening binnen de afdeling Transport.

Zo volg je deuitvoering van de transporten op en voer je het contact met devervoerders om ritten in te plannen en eventuele vragen uit hetnetwerk te beantwoorden.

Daarnaast zet je diverse acties uit om dedienstverlening verder te optimaliseren, denk hierbij aan hetherplannen van routes of het uitwerken van verbetervoorstellen dieten goede komen aan onze hoge kwaliteitsstandaard en supply chain.

Een voorbeeld hiervan kan de inkoop van het transport bij eenbepaalde partner heroverwegen. zijn Uiteraard verzorg je bij al jewerkzaamheden een uitstekende administratie in onze ERP entransportsysteem.

Tevens wordt je expertise gevraagd bijtendertrajecten en andere projecten die de afdeling Transportraken.

Functie-eisen

 • Ervaring in het contact onderhouden metchauffeurs en koeriers;
 • Kennis binnen deregels van douane en grensovergangen;
 • Eenallrounder die meerdere balletjes tegelijk omhoog kanhouden;
 • Je woont tussen Tilburg, Waalwijk enRoosendaal.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een afwisselende functie waar geen daghetzelfde is;
 • De mogelijkheid om zowel jecommunicatie, sales als administratieve kwaliteiten tebenutten;
 • Goed startsalaris metdoorgroeimogelijkheden;
 • Een goedepensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime baan binnen een familiairgeorganiseerd bedrijf;
 • Vast werk;
 • Gezellige collega's met een dolletje op z'ntijd en regelmatig een goede borrel;
 • Na goedfunctioneren op korte termijn een contract voor onbepaalde tijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier