Logistiek medewerker (distributie)
Technische Unie
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen

 • Je werkt in ploegendienst op het distributiepunt (werktijden van 22.00 06.30 of van 04.30 13.00 uur).
 • In de nacht komen alle bestellingen binnen vanuit het distributiecentrum. Deze moeten gesorteerd worden en klaargezet worden voor de juiste route.
 • De ochtendploeg neemt het dan over en zorgt ervoor dat de vrachtwagens geladen worden. Dat gebeurt in overleg met de chauffeur en ligt aan de route die gereden wordt.
 • Als de chauffeur onderweg is, dan ruimt de ochtendploeg het distributiepunt op.
 • Van groene bak met losse onderdelen tot badkamer artikelen, je ziet alles voorbij komen. En de hele ochtend is het een komen en gaan van collega’s en dat maakt dat er nooit een saai moment is.

  Wij zorgen altijd voor een warme bak koffie, goede arbeidvoorwaarden en enthousiaste collega’s. Met jouw positieve inzet zorg jij dat de klus geklaard wordt. Een super combinatie dus.

  Opleiding

  Heb je nog geen Elektrische Pallet Truck of Heftruck certificaat? Geen probleem. Deze opleiding kun je gratis bij ons krijgen.

  Wat neem je mee

 • Je werkt veilig, gestructureerd en volgens de regels.
 • Je bent een teammens, harde werker en positief ingesteld.
 • Wij bieden

  Technische Unie is een veelzijdige werkgever, we heten je welkom met een uitgebreide introductie en staan garant voor een informele sfeer waar humor, gelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

  Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, korting op al onze producten en op bedrijfsfitness.

  Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier