Hovenier
Luba
Hillegom, NL
6 uur geleden
source : Joof.nl

Over de functie Jouw stap naar Luba is de snelsteweg naar een leuke baan In dit geval, een fulltime baan alshovenier onderhoud of aanleg voor de gemeente Hillegom (enomstreken).

Jouw groene vingers komen goed van pas, omdat jij indeze functie gemeentetuinen en parken aanlegt of onderhoudt Alshovenier ben je verantwoordelijk voor : Snoeien van struiken engewassen Aanleggen parken en gemeentetuinen onderhouden parken engemeentetuinen De opdrachtgever richt zich op de verzameling vanhuis-

en tuinafval en doen de groenvoorziening van verschillendegemeentes. in de regio. Door het werken in teamverband kunnen decollega's het onderling zeer goed met elkaar vinden.

In de pauzezit je in de kantine, drink je een bakkie met collega's of kun jetijdens de lunch een tosti maken. Functie eisen Wil jij vandaag nogaan de slag als hovenier in Hillegom?

Dan heb je : Ervaring alshovenier (onderhoud en / of aanleg) Een rijbewijs B (heb je BE danheeft dat grote voorkeur) Geen probleem met fysiek werk Wat wijbieden Een fulltime baan (36 of 40 uur per week) met uitzicht opvast dienstverband Een goed salaris tussen €1800 en €2200,-

afhankelijk van ervaring) Elke week uitbetaling van je salaris,zolang je via Luba werkt Reiskostenvergoeding Hoe je solliciteertSnel.

Al binnen een paar minuten is het eenvoudigesollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische)ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan onsis verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van deintercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier