Hbo verpleegkundige, kliniek Chirurgie
Jeroen Bosch Ziekenhuis
s-Hertogenbosch, Noord-Brabant
19 uur geleden

Wij zijn op zoek naar een betrokken verpleegkundige die naast een uitstekende vakbekwaamheid, alert en adequaat op acute situaties kan inspelen.

Ben jij die gepassioneerde professional en wil je samen met ons de kwaliteit van zorg blijvend optimaliseren? Waarbij steeds de patiënt centraal staat?

Dan ben jij degene waarmee we ons team graag willen versterken!

De afdeling Chirurgie

Wij zijn een afdeling met een dynamisch karakter en volop in beweging, waar beroep wordt gedaan op het nemen van verantwoordelijkheid en professionaliteit.

Kortom een uitdaging voor een professionele verpleegkundige. De afdeling chirurgie bestaat uit 64 bedden voor klinische high care chirurgie patiënten.

Patiënten worden opgenomen voor operatie, vanuit de polikliniek, de spoedeisende hulp en intensive care. De specialismen binnen de kliniek chirurgie zijn verdeeld in GE / oncologie, traumatologie, longchirurgie en vaatchirurgie.

De complexiteit van zorg wordt bepaald door de onvoorspelbaarheid in de eerste 48 uur na de operatieve ingreep (complicaties)en de relatief hoge leeftijd van de patiënten (comorbiditeit).

Wat ga je doen?

Als hbo verpleegkundige plan, organiseer en coördineer je de werkzaamheden rondom de patiënt in alle diensten. Je zorgt ervoor dat richtlijnen en werkzaamheden correct en adequaat worden uitgevoerd en lost eventuele (structurele) knelpunten op.

Als hbo verpleegkundige heb je een voorbeeldfunctie en lever je een bijdrage aan de kwaliteit van zorg binnen onze afdeling.

Je bent kartrekker in het uitdragen van ziekenhuis- en afdelingsbrede projecten en afspraken. Je draagt kennis en vaardigheden op een overtuigende en enthousiasmerende wijze over aan (nieuwe) collega’s en studenten d.

m.v. van bedside teaching.

Je hebt een positieve instelling en weet een tegenslag om te buigen in een uitdaging. Tevens ben je communicatief sterk, sta je stevig in je schoenen en durf je op te komen voor jouw professionele visie en expertise.

Het geven en ontvangen van feedback vind je vanzelfsprekend. Je bent een teamplayer op alle niveaus! Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en beschik je over een helikopterview’.

Je wordt hiërarchisch aangestuurd door het unithoofd. Je bent bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de dagelijkse coördinatie van zorg en het geven van de bijbehorende aanwijzingen aan de medewerkers op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een hbo gediplomeerd verpleegkundige, een teamplayer die stevig in haar / zijn schoenen staat. Daarnaast ben je deskundig, zorgvuldig en accuraat en in staat om bij complexe problematiek het hoofd koel te houden en prioriteiten te stellen.

Je levert een bijdrage aan kwalitatief hoogwaardige zorgverlening voor de patiënt en houdt rekening met de behoefte van de patiënt en zijn naasten.

Daarbij straal je rust uit, luister je goed en communiceer je op een duidelijke en plezierige manier.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een enthousiast en gedreven team in een dynamische werkomgeving. Inschaling vindt plaats in functiegroep 50 (minimaal € 2.

453,- en maximaal € 3.664,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier