Elektrotechnisch monteur
Ecolab
Nieuwegein, Utrecht
4 dagen geleden

Ecolab is een organisatie die professionele reinigingsproducten produceert voor de zakelijke markt. In Nieuwegein staat een fabriek waar poedervormige reinigingsproducten worden geproduceerd.

De productieprocessen bestaan uit sproeidrogen, mengen, afvullen en verpakken van deze producten.

De technische afdeling is opzoek naar een Elektrotechnisch storingsmonteur. Word jij onze nieuwe collega?

Als elektrotechnische monteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het onderhouden van het machinepark en het aanleggen / renoveren van nieuwe en bestaande installaties.

Daarnaast kun je je verder ontwikkelen afhankelijk van je interesse in hardware engineering (EPLAN) en / of software engineering (Siemens S5, S7 en TIA portal).

De technische dienst bestaat uit een team van 12 man. 3 storingsmonteurs Mechanisch, 3 storingsmonteur Elektrotechniek, 1 onderhoudsmonteur, 4 engineers en de manager van de afdeling.

De afdeling is verantwoordelijk voor de gehele industriële automatisering van de productieprocessen. Zo heeft de afdeling te maken met DCS, PLC’s (siemens), Scada, HMI, meet en regeltechniek, servotechniek, weegtechniek, installatietechniek, etc.

Wat kun je verwachten?

 • Je lost elektrotechnische storingen op aan mengers, mengketels, vullers, pompen, motoren en weegschalen.
 • Je voert inspecties uit, treft elektrotechnische voorzieningen voor nieuwe machines, past besturingskasten aan, inregelen van frequentieregelaars en het aanpassen van software.
 • Het uitvoeren van preventief onderhoud en het aanbrengen van modificaties zodanig dat productie-installaties tijdig beschikbaar zijn.
 • Als elektromonteur technische werk je altijd samen met een mechanisch monteur.
 • Functie-eisen

 • Je beschikt over een MBO-4 / mts-opleiding elektrotechniek, besturingstechniek, mechatronica of een gelijkwaardige technische opleiding.
 • Je hebt relevante ervaring als elektromonteur binnen de procesindustrie
 • Het is een pre als je ervaring hebt met besturingstechniek
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier