Senior SAP S/4HANA Consultant Logistiek
CGI
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Position Description Ben jij een ondernemend type (vrouw / man) met gedegen S / 4HANA kennis in het logistieke domein? Dan bieden wij jou een unieke kans.

CGI biedt je een inspirerende internationale omgeving waarbinnen je alle ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen. Wat ga je doen?

Wij hebben toegang tot Defensie waar de komende tijd het mooiste en grootste S / 4HANA project van Nederland wordt uitgevoerd.

Je krijgt daarnaast toegang tot onze internationale SAP practice met meer dan 3.000 experts. Je bent creatief, voelt je verantwoordelijk, hebt organisatietalent en bent van nature een goede netwerker.

CGI heeft op het gebied van ERP, waaronder SAP, veel ervaring met implementatie trajecten en het beheren ervan. Nieuwe producten en diensten die SAP biedt worden door CGI geselecteerd en in klantsituaties toegepast om een duurzame oplossing te realiseren.

Een groot netwerk, kennis van de nieuwste SAP-technologieën en het opbouwen van relaties, dat is de kracht van CGI.' Roy Geerling - SAP ConsultantWat breng je mee?

Je hebt een 'Can do' mentaliteit en bent initiatiefrijk. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en deinst er niet voor terug om lastige problemen op te pakken.

Je bent communicatief sterk en je kunt je collega's coachen en motiveren. Daarnaast heb je :

 • Tenminste acht jaar ervaring op SAP logistiek vlak
 • Tenminste twee jaar ervaring op S / 4 in het logistieke domein
 • Senior kennis van SAP Logistiek met naast je basis kennis 2 specialisaties (bijvoorbeeld SCM, EWM, PM, ILS of DFPS)Relevante S / 4HANA certificeringen;
 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met ICT component;Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must voor

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier