Machinist vacuüm- / combiwagen
Mourik
Echt
1 dag geleden

Als machinist vacuüm- / combiwagen verricht je allerlei industriële reinigingswerkzaamheden met behulp van een combiwagen.

Je bestuurt en bedient de vacuüm- of combiwagens in wisselende diensten en werkt vaak met een strakke deadline. Heb je nog niet alle nodige certificaten, maar wil jij graag jezelf ontwikkelen?

Bij Mourik Infra krijg je de kans om deze opleidingen intern te volgen.

Je profiel

Je hebt een afgeronde VMBO opleiding en beschikt over een flexibele werkhouding. Daarnaast ben je in het bezit CCV-b, ADR / VLG, VCA, SIR-Druk Vacuüm Machinist en SIR-Hoge Druk Machinist certificaten en van een rijbewijs B en C (en bij voorkeur CE).

Tevens heb je affiniteit met techniek en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal. Je hebt service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en je weet de veiligheidsregels goed toe te passen.

Tot slot reken je tot jou persoonlijke eigenschappen dat je goed kunt werken in zowel teamverband als zelfstandig, je pro-actief, flexibel, betrouwbaar, enthousiast bent en beschikt over een positieve werkhouding.

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan 85 jaar oud.

2.000 medewerkers maken samen 475 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

Jij houdt je straks bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Dit betreft wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud van sluizen, stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen.

Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten. Namens iedereen : welkom!

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid.

Je krijgt ruimte voor een eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in professionele maar informele sfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier