Werkvoorbereider assetmanagement (wegen)
Arcadis
Amersfoort, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider in de adviesgroep Assetmanagement Wegen en Openbare ruimte (35 fte) ben je actief bij onze Operate & Maintain’ klant.

Jouw verantwoordelijkheid ligt op verschillende taakgebieden.

 • Wegonderzoeken; werkvoorbereiding op gebied van uit te voeren onderzoeken op verschillende wegen voor van onderhoudsadviezen.
 • Deze werkzaamheden bestaan uit :

 • Opstellen meetplannen; contacten leggen en bespreken met onderaannemers en hen aansturen; begeleiden data en informatiestromen;
 • ingangscontrolers; veiligheid en gezondheid coördinatie.

 • Verkeersafzettingen; voorbereiden, aanvragen en begeleiden van verkeersafzettingen.
 • Calculatie; offertes maken, opvragen en beoordelen.
 • Uitwerking; begeleiden van teken- en rekenwerk uitgevoerd in buitenlandse kantoren.
 • Uitbreidingsmogelijkheden van jouw verantwoordelijkheden zitten in :

 • Planning en risicobeheer; projectplanningen, risico inventarisaties en evaluaties.
 • Inkoopbegeleiding van werk; aannemers selecteren, prijsonderhandelingen voeren en contracten afsluiten.
 • Advieswerk; zelfstandig adviseren over groot onderhoudsmaatregelen.
 • Nieuwsgierig naar dynamische en actuele projecten waar jij je energie voor kunt inzetten? Hieronder geven we er een aantal waar we als team momenteel aan werken :

 • Groot onderhoudsadvisering van snelwegen, provinciale wegen en gemeentelijke wegen, waarbij wij wegonderzoek organiseren en laten uitvoeren, de data op een slimme manier verzamelen, rapportages deels geautomatiseerd opstellen;
 • Onderhoudsprestatiecontracten uitvoeren, op gebied van weg, terrein, constructies en rail, waarbij wij de programmering van het onderhoud opzetten (op basis van geïnspecteerde kwaliteit en risicobeoordeling), data en informatie verwerken, contractmanagement uitvoeren;
 • Consultancy en technisch advies voor onze gemeentelijke en provinciale klant, maar zeker ook havens, luchthavens en industrie, waarbij we helpen de asset meer waarde te geven.
 • Wat vragen wij?

  Wij zoeken een resultaatgerichte werkvoorbereider. Je opereert graag initiërend, komt met frisse ideeën en weet van aanpakken.

  Je kunt goed omgaan met mensen en creëert enthousiasme bij opdrachtgevers en collega’s.

  Jouw profiel :

 • Mbo+ of hbo werk- en denkniveau, met een opleiding civiele techniek of een gelijkwaardige opleiding met affiniteit met infra;
 • Mbo-ers met minimaal 10 jaar ervaring of hbo-ers met enige jaren ervaring zijn welkom;
 • Je neemt initiatief en denkt in oplossingen, altijd in het belang van de klant;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van je netwerk;
 • Je bent schriftelijk en verbaal sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen in de richting van assetmanagement infra? Graag lezen wij in je motivatiebrief jouw affiniteit en / of ervaring met dit werkveld.

  Wat bieden wij?

  De adviesgroep Assetmanagement Wegen

  Wij werken in de wegen onderhoudsmarkt, voor overheid, voor aannemers en voor industrie.

  Arcadis is actief betrokken bij onderhoudsprestatiecontracten met diverse aannemers (bijvoorbeeld provinciale wegen, snelwegen, kunstwerken en defensieterreinen) en wij hebben grote integrale areaalonderzoeken o.

  a. met verhardingsexpertise voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeentes. Data en proces spelen hierin een belangrijke rol.

  Daarnaast zien wij in toenemende mate opdrachten in het buitenland.

  Met ons team van ongeveer 30 mensen werken we samen aan de projecten, maar maken we ook gebruik van andere expertises binnen Arcadis en huren we bedrijven in.

  Ons team is divers, bestaat uit mannen en vrouwen, jong en senior, vakinhoudelijk en procesgericht, nationaal en internationaal.

  Ons samenkomst-kantoor is Amersfoort, maar onze standplaatsen zijn door het hele land.

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier