Salesmedewerker in Groningen
The Sales Unit
Groningen, NL
3 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij op zoek naar de meest flexibele bijbaan? Heb je een vlotte babbel en werk je het liefst met gezellige leeftijdsgenoten?

 • Dan hebben wij de baan die je zoekt! Als Salespromotor bij The Sales Unit ga je aan de slag voor toffe merken en verdien je gemiddeld €
 • 12 – 20 per uur. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

  Over de werkgever

  Als Salespromotor ga je het gesprek aan met potentiële klanten. Je gaat samen met je collega langs de deuren en overtuigt mensen om een abonnement of donateurschap af te sluiten.

  Bij The Sales Unit werken we voor kranten als de Volkskrant en de Telegraaf, voor goede doelen als KiKa en KWF en goede doelen loterijen.

  Weet je nog niet goed hoe je zo’n verkoopgesprek start? Geen probleem. Bij The Sales Unit krijg je salestrainingen en masterclasses.

  Super voor jouw cv. Hoe beter je het doet, hoe meer je verdient, want je salaris wordt aangevuld met bonussen.

  Coronaproof aan het werk

  Met 1,5 meter mat, veiligheidshesje en contactloos inschrijven gaan we coronaproof langs de deuren. Er wordt in shifts gewerkt van 2 personen per team.

 • In de vestiging zie je de navolging van de richtlijnen o.a. terug door stickers (met houd 1,5 meter afstand), een infostand (met hygië
 • nische handgel) en zijn er maximaal 8 personen tegelijkertijd aanwezig. Jouw veiligheid is altijd onze eerste prioriteit.

  Zelf bepalen wanneer je werkt

  The Sales Unit heeft vestigingen in alle grote studentensteden, dus je kunt vast bij jou in de buurt aan de slag. De dagen?

  Die bepaal je zelf. Zolang je maar minimaal één dag per week werkt.

  Neem je vrienden mee

  Zelf bepalen wanneer je werkt is niet het enige voordeel van een bijbaan bij The Sales Unit. Je collega’s zijn zo gezellig, dat ze je vrienden worden.

  En andersom ook : je mag je vrienden aandragen als collega en samen op pad. Hoe leuk is dat? Sterker nog, wij garanderen werk.

  Wat betekent dat er altijd ruimte is voor een nieuwe collega.

  Wat wij bieden :

 • Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen
 • Een vast salaris, dat je kunt aanvullen met goede bonussen
 • Salestrainingen waar je de rest van je leven profijt van hebt
 • Coronaproof werkomgeving
 • Elke week zelf bepalen wanneer je werkt
 • De mogelijkheid om met je vrienden te werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier