Gereedschapmaker/mallenmaker/modellenmaker (dagdienst)
Luba Uitzendbureau
Tilburg
2 dagen geleden

Over de functie

In deze functie is er dagelijks, voor aanvang van de werkzaamheden, overleg met de directie en de productieleiders over de uit te voeren werkzaamheden.

Een belangrijke taak zal zijn het maken van modellen op verzoek van de klanten, het maken van mallen voor de uiteindelijke productie en het maken van gereedschappen onder andere voor de CNC gestuurde buigmachines en puntlasmachines.

In deze functie wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en je sociale vaardigheden Je bent stressbestendig, en hebt een flexibele instelling.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke inbreng. Met het moderne machinepark met onder andere 13 CNC buigmachines heeft onze opdrachtgever zowat de grootste draadstaal buigcapaciteit van de Benelux en omstreken.

Wat wij vragen

Van deze medewerker verwachten wij een opleiding op minimaal MTS WTB niveau eventueel LTS niveau met aanvullende opleidingen en een aantal jaren ervaring opgedaan bij voorkeur in een gereedschapmakerij of modellenmakerij.

Je hebt een grote kennis van diverse materialen' denk hierbij aan zowel staal, metaal en aluminium, hout als aan kunststof.

Bovendien heb je kennis van de diverse verspanende en versmeltende technieken. Je verstaat het vak van mallenmaker als geen ander en ziet het als een uitdaging mallen zo te fabriceren dat ze voor je collega's zo optimaal mogelijk werken.

Wat wij bieden

Een afwisselende functie binnen een prettige werksfeer, met ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier