Gediplomeerd Verzorgende IG
Ons Tweede Thuis
Amsterdam Osdorp
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG in Amsterdam bestaan je werkzaamheden uit verpleegtechnische handelingen, ADL zorg, rapporteren, ECD bijwerken, zorgplannen schrijven en gesprekjes voeren met de cliënten.

Enkele cliënten worden gezamenlijk geholpen maar meestal werk je alleen.

Onze cliënten wonen in hun eigen huis en wij leveren 24-uurs zorg op afroep. Dit betekent dat je als medewerker veel persoonlijk contact hebt, je komt bij de mensen in hun eigen huis en er is geen tehuis setting’.

Onze cliënten staan volop in het leven. Zo gaan ze naar hun werk of dagbesteding.

Deze locatie kent een diverse cliëntgroep variërend tussen de 25 en 80 jaar. Er wonen mensen met een lichamelijke handicap (LG 4,5,6) en niet-aangeboren hersenletsel.

Voorkomende ziektebeelden zijn oa : spierziekte, CVA, dwarslaesie of spina bifida. Gezien het grote verschil tussen onze cliënten is het werk erg divers met mooie uitdagingen voor jou als Verzorgende-IGer.

Waar kom je te werken als Verzorgende-IG?

De locatie Zoelenkerkstraat ligt midden in de levendige wijk Osdorp. Wij bieden de mogelijkheid aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking, om een eigen leven te leiden waarin zorg, begeleiding en behandeling dichtbij zijn.

De 25 rolstoelwoningen liggen verspreid over 3 woongebouwen. De Zoelenkerkstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, tram 1 en 17 en buslijn.

Niet-aangeboren hersenletsel heeft ingrijpende gevolgen voor degene die het overkomt en diens omgeving. Vaak is iemand blijvend aangewezen op hulp.

Het begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel roept veel vragen op. Hoe help je de persoon zijn leven weer op orde te krijgen of hoe kan je begeleiden zonder de regie over te nemen?

Dit zijn uitdagingen waar wij in ons werk dagelijks mee te maken hebben.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezig van een afgeronde Verzorgende IG opleiding;
 • Jij ziet de cliënten als mens, kan feedback geven en jij bent lichamelijk fit;
 • Wisseldiensten zijn voor jou geen probleem.
 • Wie zijn wij?

  Ons Tweede Thuis is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

  Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen en voor hun verwanten. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis.

  JIJ&IK is de slogan van Ons Tweede Thuis. Samen wordt er gewerkt aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking.

  Dit doen de medewerkers van Ons Tweede Thuis dicht bij mensen die de zorg nodig hebben en dicht bij de mensen om hen heen.

  Ons Tweede Thuis is een deel van de samenleving en draagt hier op verschillende manieren aan bij. Deze bedrijfsfilm brengt, door de ogen van de cliënten hun wereld in beeld.

  Ons Tweede Thuis verleent zorg aan 2.000 cliënten met 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers. Er zijn ongeveer 90 locaties die aangestuurd worden door 38 locatiemanagers verdeeld over 3 regio’s.

  Ons Tweede Thuis heeft locaties in Amstelland, Meerlanden, Zuid- en Midden Kennemerland, Amsterdam en Diemen. Ontstaan in 1967 vanuit ouderinitiatieven heeft Ons Tweede Thuis zich ontwikkeld tot een professionele organisatie die zich bewust is van de continue interne en externe veranderingen.

  Om te zorgen dat de organisatie toekomstbestendig blijft, is de organisatie continu in ontwikkeling.

  Wat wij bieden

 • De functie is ingedeeld in schaal 35 van de CAO- Gehandicaptenzorg en bedraagt minimaal € 1861,- en maximaal €2.766,- met daarbovenop ORT voor onregelmatige diensten bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
 • Jij krijgt een jaarcontract voor 28-36 uur per week, met uitzicht op vast;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Een uitstekend pensioen via Zorg en Welzijn;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Volgen van trainingen via GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier