Projectmanager IDBB Vastgoed B.V.
Recruitment Service Desk
Rotterdam, Nederland
17 dagen geleden

Functie omschrijving

Als projectmanager ben je betrokken gedurende het hele traject van concept en vastgoedontwikkeling en uiteindelijk de realisatie van de projecten.

Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van ontwikkelings- en bouwwerkzaamheden en draagt bij aan het continu perfectioneren van de concepten van IDBB.

Je deelt je eigen tijd in afhankelijk van de lopende projecten. Je zit bouw- en directievergaderingen voor. Proces, budgetbewaking en kwaliteitscontrole zijn voor de lopende projecten de belangrijkste taken, voor de nieuwe projecten is dit met name planvorming, vergunningstrajecten en contractvorming wat vaak in strakke samenwerking met de projectpartners van IDBB zal plaatsvinden.

Functie eisen

Je hebt een hbo opleiding Bouwkunde en minimaal 7 jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je affiniteit met E & W-installaties en ben je op de hoogte van de actuele bouwwet-

en regelgeving, normen, richtlijnen en bestemmingsplan- en vergunningstrajecten. Ervaring met ontwerp- en tekensoftware als bijvoorbeeld BIM, Revit, AutoCAD is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Je werkt in een typisch Rotterdamse en dynamische organisatie waarbij het belangrijk is dat je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden en flexibiliteit.

In deze rol is gevoel voor commerciële verhoudingen belangrijk en is het belangrijk dat je praktisch bent ingesteld. Je werkt gestructureerd en georganiseerd en bent, als echte regelneef, sociaal vaardig.

Bedrijfscultuur

Als Rotterdamse onderneming zijn zij no-nonsense en erg markt- en klantgericht. Een goed humeur en uitstekend gevoel voor humor past bij IDBB.

Bedrijfsprofiel

IDBB Vastgoed B.V. richt zich op concept- en projectontwikkeling, realisatie en beheer van particulier zorgvastgoed en luxe appartementen.

Onze missie is het achterlaten van een handtekening in het Nederlandse vastgoedlandschap en er trots op zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Zij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan in een snel groeiende organisatie met korte lijnen. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en mede afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier