Logistiek Teamleider
Randstad
SCHIPHOL-RIJK, NL
1 dag geleden

Heb jij ervaring als logistiek teamleider en wil jij aan de slag bij een grote snel groeiende internationaal organisatie met veel doorgroeimogelijkheden?

Solliciteer dan op deze vacature!

Als logistiek teamleider zal je verantwoordelijk zijn voor het aansturen van je eigen team. Jij bent coach, organisator en operationeel medewerker tegelijk.

In het distributiecentrum, de groothandel of het productiebedrijf houdt jij toezicht op het logistieke proces. Bovendien functioneer je als schakel tussen de vloer en je leidinggevende of directie.

De verschillende loodsen van onze klant kenmerken zich door een zeer prettige werksfeer met een betrokken team aan mensen.

Vind jij het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van jouw eigen mensen en het verbeteren van de kwaliteit van de afdeling? Solliciteer dan nu.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sanou, Evelien

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier