HBO Verpleegkundige FACT Dordrecht
Zorgenwelzijnplein
Dordrecht
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Antes heeft een vacature voor een (HBo) Verpleegkundige voor het FACT team in de binnenstad van Dordrecht.

Informatie

Dordrecht kent als oudste stad van Holland een rijke historie en is mede door de sfeervolle, historische binnenstad een prettige locatie om te werken.

Als verpleegkundige binnen ons FACT team heb je een eigen caseload en lever je een bijdrage aan het tot stand komen van het behandelplan.

Dagelijks bespreek je gezamenlijk met je collega's in het multidisciplinaire team de voortgang van patiënten.

Door jouw kennis en ervaring binnen het werkveld van de GGZ ben je in staat zelfstandig, geprotocolleerd te werken. Je hebt een signalerende functie en bent in staat om op onverwachte situaties professioneel te handelen.

Daarnaast zorg je voor een complete en professionele dossiervorming. Als verpleegkundige bij het FACT ben je tevens verantwoordelijk voor de medicatie uitgifte en de somatische screening van de patiënten.

Functie-eisen

Je hebt affiniteit én ervaring met onze doelgroep en je bent gewend om in een team naar een gezamenlijk doel te werken. Verder herken je jezelf in het volgende profiel :

 • in bezit van een diploma Verpleegkunde HBO
 • BIG (her) geregistreerd
 • ervaring in de GGZ
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 32 - 36 uur per week waarin je wordt aangesteld als behandelaar 1. Het salaris bedraagt is conform FWG 50.

  Contactinformatie

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Saskia Mesters, Gz-psycholoog via 088-230 2800

  Antes , is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren. Informatie over Antes

  Antes maakt onderdeel uit van de Parnassiagroep. Werken bij Parnassia Groep

  Het FACT Dordrecht is er voor patiënten in Dordrecht en omgeving, die te maken hebben met complexe ernstig psychiatrische aandoeningen in combinatie met verslavingsproblemen en problemen op meerdere levensgebieden.

  Denk hierbij aan financiële problemen, woonproblemen, het vermijden van zorg en het ontbreken van een dagbesteding of een betaalde baan.

  Het FACT team behandelt en ondersteunt patiënten zoveel mogelijk in hun huidige leefomgeving, zoals thuis en / of in een woonvoorziening.

  Het aanbod vanuit het FACT-Team is herstelgericht en bestaat onder andere uit individuele behandelgesprekken gericht op verandering van leefstijl (motiverende gespreksvoering), groepsbehandeling (waaronder CGT bij middelengebruik en gokken), individuele psychologische behandeling, medicamenteuze behandeling en ondersteuning bij allerlei praktische zaken in het dagelijks leven.

  Naasten en bij patiënt betrokken hulpverleners worden zoveel mogelijk betrokken bij de zorgverlening.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier