Demand Planner regio Leiden
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Zuid-Holland, Leiden
1 dag geleden

Voor een belangrijke speler in de voedingsmiddelenindustrie in regio Leiden ben ik op zoek naar een gemotiveerde Demand Planner.

Je zal werken in een dynamisch en professioneel team. Binnen de organisatie heerst een erg gedreven doch informele werksfeer.

De organisatie biedt voldoende ruimte voor ontwikkeling.In deze internationale rol zal je relaties onderhouden met de verschillende productielocaties en hou je nauw contact met de sales managers en het logistiek personeel.

Je rapporteert aan de manager Supply Chain. Werkzaamheden · Je onderhoudt de relaties met productielocaties, ook in het buitenland · Jij maakt analyses van de beschikbare data en bent verantwoordelijk voor een goed voorraadbeheer · Jij bent verantwoordelijk voor de Forecast, gebruik makende van historische data, trends vanuit de markt en knelpunten, zodat deze optimaal is · Jij denkt mee met systeem- en procesverbeteringen binnen de organisatie · Jij doet verbetervoorstellen en vertaald deze op de middel- en lange termijnplanning Functie-eisen · Afgeronde hbo-opleiding (in SC of de logistiek) · Minimaal 2 jaar ervaring binnen de Supply Chain · Systeemkennis van ERP-systemen, bijvoorbeeld SAP is een pre · Ervaring met Excel (draaitabellen) is tevens een pre · Analytisch, proactief en communicatief Aanbod : · Een goed marktconform salaris· Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden· 26 vakantiedagen· Reiskostenvergoeding· Flexibele werktijden in overlegBBBH76920 159860985143139

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier