Projectleider (Maatwerk/Allround)
Nijhuis Bouw B.V.
Noord
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als projectleider houd je je op allerlei manieren bezig met het in goede banen leiden van diverse projecten, waarbij je oog hebt voor het beter maken van mens, proces en organisatie.

Jij vertaalt het idee vanuit het voorbereidingstraject naar een bouwproject. Je hebt visie op hoe jij een bouwproject zou uitvoeren, met het belang van alle partijen, zowel opdrachtgever, werknemer als partners, als uitgangspunt.

Door jouw manier van samenwerken, organisatietalent en je enthousiasme, weet jij bouwprojecten binnen de gestelde tijd, geld en kwaliteit naar een nog hoger level te brengen.

Wat breng jij mee?

 • Een proactieve instelling gericht op samenwerken in het team
 • Denk- en werkniveau HBO-Bouwkunde
 • 5 jaar relevante ervaring
 • Ervaring in ketensamenwerking is een pré
 • Conceptueel kunnen denken en handelen
 • Natuurlijk leiderschap in houding en gedrag
 • Samenwerken, organisatie- en planmatig vermogen, klantgericht en kwaliteitsgericht
 • Oog voor ICT en moderne communicatiemiddelen (MS-office / BIM / Revit / Navision)
 • Wat bieden wij jou?

  Wil jij je talenten inzetten in deze uitdagende functie? Wij bieden je veel ruimte en vrijheid om je werk te kunnen doen.

  Op eigen initiatief mag je met ideeën komen om je werk of die van anderen te verbeteren. Werken bij Nijhuis is werken met collega’s die open en vriendelijk zijn.

  Een aantal kernwaarden, zoals samenwerken, klantgerichtheid, betrokken en werkplezier kenmerken Nijhuis.

  Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vinden we het belangrijk dat je met plezier en enthousiasme je werk uitvoert.

  Als we zien dat je het in je hebt, krijg je van ons dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier