MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST (NUTH)
Group of Butchers
Nuth
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Het machinepark van Vers Logistiek Limburg B.V. is recent uitgebreid met 2 nieuwe productielijnen, waardoor ook het team Technische Dienst wordt uitgebreid.

Jij vervult als ervaren, zelfstandige monteur een belangrijke rol in de organisatie als eerste aanspreekpunt voor de Technische Dienst.

Je zorgt ervoor dat de productielijnen zo snel mogelijk weer gaan draaien als er een storing is opgetreden. Je weet hoe te handelen als de lijn stilstaat, maar ook storingen te verhelpen waarbij de lijn kan doordraaien.

Uitgangspunt bij storingen is zo min mogelijk stilstand, en het vinden van een definitieve oplossing. Ook het onderhoud aan met machinepark en het gebouw behoort tot je takenpakket.

Je werkzaamheden plan je in het onderhoudssysteem Ultimo en houd je nauwkeurig bij. Tevens beheer je de voorraad onderdelen en sta je externen te woord.

Je vormt een team met een collega Medewerker Technische Dienst in een 2-ploegendienst. Tijdens je dienst werk je zelfstandig en ben je de vraagbaak voor je collega’s uit de operatie.

Gedurende jouw werk kom je in aanraking met diverse andere collega’s en een diversiteit aan machines en soorten techniek.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technische MBO-4 opleiding bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde;
 • In basis ben jij een elektrotechnisch monteur die ook mechanische werkzaamheden kan uitvoeren; in praktijk ben je met diverse machines en soorten techniek bezig;
 • Jij hebt kennis van pneumatiek en PLC techniek en kunt TIG lassen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed zowel in woord als geschrift;
 • Je hebt ruime technische ervaring opgedaan in een productieomgeving met storingsdiensten. Kandidaten met affiniteit en werkervaring in de Food en / of Retailbranche genieten de voorkeur;
 • Je werkt zorgvuldig en nauwkeurig en kan goed omgaan met hectiek van een dynamische werkomgeving, je vind het leuk als geen dag hetzelfde is;
 • Je bent flexibel in je werktijden (geen 9 tot 5 mentaliteit) en bereid om in een 2 ploegendienst te werken(6-14 of 14-22 uur).
 • Tussen de diensten is er sprake van een overdracht;
 • Jij bent betrokken en bijt je vast in een storing, net zo lang tot deze volledig is opgelost.
 • Werken bij Group of Butchers?

  We bieden je een veelzijdige functie in een betrokken en informele organisatie, geen dag is hetzelfde. Uitzicht op een vast dienstverband en rechtstreeks bij onze organisatie in dienst.

  Uiteraard een goed en marktconform salaris, aanvulling in de reiskosten, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

  Er is ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door het volgen van (interne) opleidingen.

  We vieren graag onze successen met een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en (vrijdagmiddag) borrels. Let’s make something special!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier