Junior Belastingadviseur
Accon avm
Zierikzee
1 dag geleden

Is this (y)our job?

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière als belastingadviseur of ben je toe aan een tweede stap?

Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

Hi Young Talent, jij zoekt ons! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende belastingadviseur bent die een vliegende start in de praktijk wil maken.

Een blik in jouw toekomst

Het is vrijdagochtend 08 : 00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst : koffie.

Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je dag start met een overleg : welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Daarna staat er een meeting met een collega Belastingadviseur op de planning, hij moet een complexe aangifte voor zijn klant verzorgen.

Jij kijkt, denkt en rekent mee, zo help je je collega terwijl je er ook veel van opsteekt. Win-win!

Vrijdag is frietdag op kantoor Zierikzee, wat betekent dat je met een groep collega's geniet van een frietje en een snack.

Na de lunch verwerk je nog een aantal aangiftes voor particulieren klanten. Aan het eind van de middag heb je een overleg met je leidinggevende.

Even een heads up : Hoe gaat het? Wat gaat goed en welke stappen wil je nog zetten?

Zo, het is mooi geweest voor vandaag en tijd voor weekend! Doordat je vandaag vroeg bent begonnen, kan je nu op tijd naar huis om met je oude studiegenoten te gaan eten! (Of je gaat lekker thuis Netflixen, dat vinden we ook goed.)

Hoe jij het verschil gaat maken

Door ondersteunende werkzaamheden uit te voeren ten behoeve van de Belastingadviseur. Dit doe je voornamelijk door het verwerken van verschillende belastingaangiftes voor particulieren, mkb of agrarische klanten, maar ook signaleer je mogelijkheden en adviseer je proactief.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt nauw samen met collega's uit andere vakgebieden. Wij helpen jou namelijk graag op weg om het verschil te maken!

Waarom wil je dit niet missen?

Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij acconavm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze acconavm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen.

We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken.

Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Vanzelfsprekend kun je van ons een goede begeleiding verwachten. Je krijgt een vast aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kan.

Jouw profiel

 • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Je werkt nauwkeurig en bent kritisch op zowel jezelf als je omgeving;
 • Daarnaast heb je minimaal een HBO opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht afgerond;
 • Je hebt al ervaring opgedaan met het opstellen van aangiftes tijdens een stage, werkstudentschap of een eerste baan;
 • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar.
 • Wat wij bieden

 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • acconavm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.
 • Jouw sollicitatieprocedure

  01. Je sollicitatie ontvangen

  Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 7 werkdagen weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Je kunt jouw motivatie insturen als tekstdocument óf als video.

  02. In het echt’ ontmoeten

  Het eerste gesprek zien wij als kennismaking. Wij kijken of de functie waar je op solliciteert aansluit op jouw werkervaring en of er een persoonlijke match is.

  Indien gewenst voeren we het sollicitatiegesprek zelfs in de avonduren.

  03. Kennismaken met een collega

  Is er een klik? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek is samen met een toekomstige collega uit je vakgebied.

  04. It’s a match!

  Is het gesprek goed ervaren? Dan hoor je snel of wij je een contract aanbieden.

  Onze voordelen

  Dicht bij jezelf en bij de klant

  Dat is de kern van onze manier van werken : je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven. Dan pas kun je hem het beste adviseren.

  Jouw persoonlijke loopbaan

  Jouw persoonlijke loopbaan staat bij ons op nummer één. Jouw ambitie bepaalt waar je naartoe wilt groeien en wij geven je de middelen om daar te komen.

  Meer dan werk alleen

  Naast het werk, het moet toch gebeuren, organiseren wij inspirerende events om de teamspirit en de positieve werksfeer te blijven bevorderen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier