Business Information Management (BIM) Program
YACHT
Utrecht, NL
6 uur geleden

Over de functie

Voor ons BIM Programma , ben ik op zoek naar enthousiaste , leergierige functioneel beheerders , informatie analisten , procesmanagers , data analisten die graag een boost aan hun carrière willen geven!

In de rol van Business Information Manager ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de gebruikte applicaties / pakketten bij onze opdrachtgevers.

Vanwege de constante verandering in de behoefte van de gebruikers en rekening houdend met veranderende wet- en regelgeving zijn de applicaties en systemen constant in beweging.

Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar IT .

Door jouw technische kennis kun jij optimaal schakelen met IT en ook zelf je steentje bijdragen, door bijvoorbeeld het aanpassen van systemen of applicaties.

Als persoon ben jij zeer communicatief vaardig en flexibel ingesteld. Je floreert in een organisatie die constant in beweging is en kunt je mannetje staan.

Je bent geen olifant in een porseleinkast, maar bent ook niet afwachtend ingesteld. Je bent pro actief en vindt het leuk om nieuwe ideeën in te brengen.

Je hebt interesse in zowel de techniek als processen en weet deze op elkaar af te stemmen.

Wij hebben verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierbij kun je denken aan de zorg, overheid maar ook commerciële organisaties.

Naast dat je opdrachten gaat uitvoeren bij onze opdrachtgevers, hechten wij veel waarde aan jou als persoon. We hebben een opleidingsplan ontwikkeld, samen met onze huidige Business Information Managers en opleidingspartner.

Tijdens dit opleidingstraject schenken we aandacht aan zowel je hardskills / certificeringen ( ITIL, BiS L) als aan je softskills (communicatieve vaardigheden, omgaan met weerstanden).

Echter, deze is altijd aan verandering onderhevig en hiervoor willen we ook graag jouw input! Daarnaast bouwen we samen met onze Business Information Managers aan een actieve community .

Hierbij vinden we het belangrijk dat kennisdeling en leren van elkaar centraal staat. Uiteraard is er ook heel veel ruime voor FUN , door samen leuke uitjes te organiseren en lekker te borrelen, barbecueën of kom met je eigen idee!

Wat vragen we van jou?

Je hebt één of enkele jaren ervaring in een rol als functioneel (applicatie) beheerder en wilt je graag verder ontwikkelen.

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO opleiding en interesse hoe mens en techniek samen werken. Onze functioneel beheerders hebben opleidingen gevolgd zoals : Bedrijfskundige Informatica, Psychologie, Gedragswetenschappen en Business & IT.

Het is een grote pré wanneer je ITIL en / of BISL gecertificeerd bent.

Je bent communicatief vaardig en kan je mannetje staan in verschillende teams. Je hebt zowel grote interesse voor IT als voor processen en informatiestromen .

Je bent flexibel en gaat zeer goed om met veranderingen. Je vindt het leuk om met diverse soorten mensen te schakelen en houdt ervan om jezelf te ontwikkelen .

Arbeidsvoorwaarden

Graag verwelkomen we je bij YACHT. We gaan samen van start middels een contract voor 2 jaar en bepalen samen, afhankelijk van je kennis en ervaring, het salaris.

Je ontvangt 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaarbasis. Buiten dit pakket, bespreken we of de inzet van een lease auto gewenst is!

We organiseren kennissessies in de regio waar je kunt leren van andere YACHT IT professionals. Uiteraard is er ook tijd voor gezelligheid! Zo organiseren we gezellige BBQ's in de zomer als warme kerstborrels in de winter.

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en onze consultants staan altijd voor je klaar!!

Bedrijfsinformatie

Werken bij YACHT betekent dat je jezelf graag wilt ontwikkelen. Je gaat deelnemen aan het Talent Program Functioneel Beheer, dat medio 2019 van start gaat.

Samen gaan we in gesprek wat je ervaring tot nu toe is en waar je mogelijk naartoe wilt groeien. Het Talent Program focust zich niet alleen op je hard skills en behalen van certificeringen, maar ook op de ontwikkeling van je soft skills.

Enerzijds ga je aan de slag met de beginselen van functioneel beheer, het halen van IREB en BiSL certificaten, maar tegelijkertijd werk je aan je communicatieve vaardigheden, manieren voor effectief beÏnvloeden en nog veel meer.

Daarnaast wordt je gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers, waardoor je in verschillende keukens kunt kijken. Hierdoor kunnen we samen bepalen welke branches en type organisaties bij je passen én ontdekken we welke functies je het beste liggen.

Wat zeggen Business Information Managers over YACHT? :

Irene Baarsen, Senior Functioneel Beheerder :

Yacht daagt mij uit om de lat voor mezelf hoger te leggen met uitdagende opdrachten waarbij voorop staat dat ik als professional in mijn kracht sta.

Daarom staat Yacht voor mij gelijk aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met optimaal service leveren aan de klant.

Deze twee gouden ingrediënten leveren mij veel werkplezier op!"

Ilya Biervliet, Senior Functioneel Beheerder :

Als Functioneel Beheerder bij Yacht breng je een frisse blik in een altijd weer nieuwe situatie. Dit biedt je de kansen om competenties te ontwikkelen die je bij één organisatie niet zult krijgen."

Remy Hertogs, Junior Functioneel Beheerder :

Mijn interesse in het functioneel beheer is de combinatie van de technische kant van IT en de interactie met de gebruikers.

Het kan dan juist een voordeel zijn als je een andere achtergrond hebt, zoals bij mij het geval is! Een werkgever als Yacht biedt mij de mogelijkheid om ervaring op te doen in een divers aanbod van verschillende omgevingen zoals overheid, zorg, en het bedrijfsleven."

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier