International Controller
DE HEUS
Ede, NL
11 dagen geleden

Ter versterking van ons Group Control team, zijn wij op zoek naar een ondernemende Controller met een internationale mindset.

Wat wordt je rol?

De rol van International Controller maakt deel uit van het Group Controlling team. Group Control verzorgt de geconsolideerde management informatie en statutaire verslaggeving voor Koninklijke De Heus.

Het grootste deel van het werk bestaat uit betrokkenheid bij de business in de vorm van analyses van winstgevendheid, (financiële) risico’s, investeringsbeslissingen en financieringsvraagstukken.

In deze rol krijg je de verantwoordelijkheid over een regio en zul je nauw samenwerken met de Finance Managers van desbetreffende business units.

Je gaat werken binnen een ondernemend, gedreven team van financials en rapporteert direct aan de Group Controller.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een vakinhoudelijk expert die beschikt over een academisch werk- en denkniveau (o.a. Dutch GAAP, Nederlandse belastingwetgeving, ERP systemen en AO / IC) aangevuld met een (bijna) afgeronde RA of RC opleiding.

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring opgedaan, bij een groot accountantskantoor of bij een multinational. Je herkent jezelf in de volgende persoonskenmerken : analytisch, probleemoplossend, resultaatgericht, initiatiefrijk, pragmatisch, zelfstandig en loyaal.

Je bent bereid tot het geregeld maken van reizen naar het buitenland. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Koninklijke De Heus biedt jou een uitdagende functie binnen een dynamische en internationale context. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om impact te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan het realiseren van onze strategie.

Deze rol binnen Group Control kan heel goed een eerste stap zijn naar een internationale carrière binnen De Heus. Doorgroeien naar een internationale management functie behoort tot de mogelijkheden.

Wij geloven dat onze mensen de motor achter onze groei zijn; zij zijn de drijvende kracht die onze ambitieuze doelstellingen waarmaken.

Dat is precies de reden waarom wij investeren in het ontwikkelen van jouw talenten. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren, te groeien en samen te werken met collega’s over de hele wereld.

Kortom, een inspirerende en ondernemende werkomgeving!

Wij bieden je een full time dienstverband met flexibele werktijden in een no-nonsense bedrijfscultuur die zich kenmerkt door vertrouwen, korte lijnen en snelle besluitvorming.

Een omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je kennis en ervaring.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier