SEH-arts KNMG
Martini Ziekenhuis
Groningen, Netherlands
8 dagen geleden

De functie

Als SEH-arts ben je (mede)verantwoordelijk voor het verlenen van acute, state of the art, medische zorg op de afdeling SEH en het coördineren van de patiëntenstroom.

Je maakt deel uit van een professioneel SEH-team bestaande uit 75 verpleegkundigen, afdelingsassistenten en helpenden. Het is een gevarieerde en uitdagende baan en er is veel ruimte om je te ontwikkelen.

Bij ons staat persoonlijke groei namelijk centraal. Wil je managementtaken of wil je je juist vakinhoudelijk verder ontwikkelen?

Ga het gesprek met ons aan over hoe we samen jouw carrière vorm kunnen geven.

Het Martini Ziekenhuis is een STZ-opleidingsziekenhuis en daarom speel jij ook een belangrijke rol in de begeleiding en opleiding van SEH-

verpleegkundigen, arts-assistenten en coassistenten en superviseer je A(N)IOS van de poortspecialismen. Daarbij stimuleer je het beoefenen van evidence based spoedeisende geneeskunde en kun je wetenschappelijk onderzoek begeleiden en / of uitvoeren.

Profiel

Je past binnen het profiel wanneer je een afgestudeerd SEH-arts KNMG bent. Als persoon ben je enthousiast, besluitvaardig en beschik je over goede communicatieve en coachende vaardigheden.

Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en stressbestendig. Affiniteit met het opzetten, begeleiden en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek is een pré.

We bieden je

Een uitdagende baan en een marktconforme beloning die is ontleend aan de AMS. Op basis van jouw wensen worden er afspraken gemaakt over de omvang van het dienstverband.

Zo nodig kan het Martini ziekenhuis helpen met het vinden van een baan voor je partner via het samenwerkingsverband Noorderlink.

Kennismaken?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Xandra Bodewes, vertegenwoordiger vakgroep SEH-artsen (050-524 6108) of Peter Smit, clustermanager SEH (050-

524 7517). Je bent van harte welkom voor een kennismaking.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier