HR Businesspartner Achmea Bank
Achmea
Tilburg, NL
18 dagen geleden

De functie

Als HR Businesspartner bij Achmea Bank draag je bij aan de realisatie van businessdoelen en de verankering en naleving van het Achmea werkgeverschap.

Proactief, assertief en met lef adviseer je management en directie over voornamelijk tactische en strategische HR terreinen zoals :

 • Organisatieontwikkeling
 • Medewerker betrokkenheid
 • Performancemanagement
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Strategische personeelsplanning
 • Binnen Achmea Bank ben jij het aanspreekpunt voor HR zaken voor de directie en het senior management. De Ondernemingsraad valt ook onder jouw verantwoordelijkheid, omdat jij HR vertegenwoordigt binnen Achmea Bank.

  Je maakt deel uit van een HR team van 10 personen uit 4 verschillende divisies. Binnen Achmea Bank ben jij de afdeling HR, het betreft een solofunctie.

  Achmea Bank transformeert in hoog tempo van een traditioneel productiebedrijf naar een klantgerichte, efficiënte en rendabele regiebank.

  Adviseren met impact zit in jouw bloed en wij verwachten van je dat je een belangrijke zelfstandige rol speelt in organisatieontwikkeling en cultuurverandering van de regiebank.

  Het profiel

  Je bent een stevige HR Businesspartner met aantoonbare ervaring in het adviseren van directie en senior management op tactisch en strategisch niveau.

  Als HR Business Partner denk je mee met het MT van Achmea Bank en denk je verder dan het HR vakgebied.

  Je leert snel, beschikt over analytisch vermogen en wilt weten hoe zaken in elkaar steken. Je bent een echte zelfstarter.

  Je handelt vanuit kennis en kunde. Dit doe je met lef en op een proactieve wijze. Hierdoor ben je in staat om HR stevig neer te zetten binnen Achmea Bank.

  Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde WO opleiding in de richting van Human Resource Management of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als HR Businesspartner in een grote (financiële) organisatie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het adviseren van directie en senior management op tactisch en strategisch vlak;
 • Ervaring in de bancaire sector is een pre.

  Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn.

  Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt.

  Je geeft de klant wat hij / zij werkelijk nodig heeft.

  Jouw afdeling

  Binnen Achmea Bank ben jij het enige aanspreekpunt voor directie en senior management op HR gebied. Daarnaast werk je samen met 9 andere HR collega’s uit 3 andere divisies : Achmea Investment Management, Achmea Pensioenservices en divisie Pensioen & Leven.

  De divisie Achmea Bank bestaat uit 200 voornamelijk hoogopgeleide professionals en is onderdeel van de Achmea Groep. Achmea Bank verstrekt hypotheken en spaarproducten aan particulieren in Nederland via de labels Centraal Beheer en Woonfonds Hypotheken.

  Wij bieden

  Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie waarin niet alleen onze klanten centraal staan, maar waarin we ook veel aandacht hebben voor jou.

  Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis.

  Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect.

  Samen zijn wij de toekomst een stap voor.

  Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Een salaris tussen € 3753, - tot € 5224, - (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week)
 • Een functie voor 36 uur per week, verdeeld over 5 dagen per week met standplaats Tilburg. Mogelijkheid tot ca. 1 dag per week plaats onafhankelijk te werken.
 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.

 • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis.
 • Je krijgt korting op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer en Interpolis.
 • Solliciteren en meer weten?

  Meer WetenVoor vragen kun je contact opnemen met Debbie van der Vegt, recruiter via debbie.van.der.vegt achmea.nl of op 06 12 95 1914 (dinsdag t / m vrijdag).

  Stuur gerust een WhatsApp bericht. Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren via de sollicitatielink. Wij ontvangen graag je CV en overtuigende motivatiebrief.

  Het is dan aan ons om jou te overtuigen over de mogelijkheden binnen Achmea. Een online assessment en een Pre Employment screening zijn standaard onderdelen van de sollicitatieprocedure.

  Er is geen sluitingsdatum van toepassing. We sluiten de vacature als daarvoor gezien het proces voldoende aanleiding is.

  Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier