Servicetechnicus Elektrotechniek Utiliteit, regio Friesland
EQUANS
Leeuwarden, Friesland,Netherlands
4 dagen geleden

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Vanuit onze vestiging in Leeuwarden doet EQUANS het onderhoud en beheer aan alle gebouwgebonden technische installaties bij diverse (grote en kleine) klanten in de regio, waaronder : distributiecentra, kantoren, theaters, gemeenten, (hoge) scholen, penitentiaire inrichtingen, productiiebedrijven, ziekenhuizen, winkels, zwem- en sportfaciliteiten.

Wegens uitbreiding van het contract met een drietal klanten in Joure en Heerenveen zijn we specifiek voor deze klantlocaties op zoek naar een : Servicetechnicus Elektrotechniek Utiliteit, regio Friesland Dit ga je doen als In deze functie pak je alle soorten werkzaamheden op binnen je expertise op het gebied van modificaties, beheer en onderhoud die voortvloeien uit deze contracten.

Daarom heb je een brede interesse in de (elektro-)techniek, hou je van aanpakken en draag je zorg voor een veilige werkomgeving.

Verder bestaan je werkzaamheden uit onder andere :

 • Het zelfstandig onderhouden, inspecteren en het uitvoeren van reparaties aan (complexe) elektrotechnische en andere installaties.
 • Daarnaast behoort ook het realiseren van modificaties aan elektrotechnische installaties tot jouw takenpakket.

 • Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met jouw klant
 • Het ontzorgen van je klant en zorgen voor een maximale klanttevredenheid
 • Het zorgdragen voor een goede verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden
 • Eventueel het aansturen van onderaannemers en / of toeleveranciers
 • Het er voor zorgen dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen, kwaliteitsnormen en veiligheidseisen
 • Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de voortdurende ontwikkeling van deze afdeling
 • Heb jij het profiel dat nodig is om deze job succesvol en met plezier uit te oefenen?

 • Afgeronde MBO opleiding op minimaal niveau 4 in een elektrotechnische richting
 • Aanvullende vakgerichte opleidingen en trainingen op het gebied van Installatietechniek en Beheer & Onderhoud gevolgd (bijvoorbeeld : F- Gassen en EBI / PO / PI in het kader van de Scios regelgeving) zijn een pre
 • Technische kennis van het : service-, beheer- en onderhoudsproces, onderhoudsconcepten en assetmanagement binnen een multidisciplinaire werkomgeving of de bereidheid je daarin verder te (blijven) ontwikkelen
 • Enthousiast en leergierig (brede interesse in de techniek)
 • Mensgerichte persoonlijkheid die op een positieve manier wil investeren in zichzelf en zijn of haar klanten
 • Ben je nog niet in bezit van de gevraagde diploma’s of certificaten dan biedt EQUANS je aan om in te stromen als Junior Servicetechnicus, waarna we je middels een persoonlijk ontwikkelingsplan gaan klaarstomen voor de functie.
 • Wat bieden we je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een tablet bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  Wij zijn EQUANS EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Als marktleider van Nederland zet EQUANS met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.

  In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier