Control Engineer Internationaal
Synsel Techniek
Groenlo, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bedrijfsomschrijving : Locatie : regio GroenloVoor deze toonaangevende onderneming in Groenlo zijn we op zoek naar een Control Engineer.

Het betreft een internationale functie met als standplaats Groenlo. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert machines en productiesystemen voor de voedingsmiddelenindustrie in eigen beheer.

Ze richten zich constant op nieuwe techniek en innovatie. Een baan in een nuchtere organisatie met een informele cultuur is wat je kan verwachten bij deze organisatie.

Met een platte organisatie en korte communicatielijnen kunnen er snel besluiten worden genomen. Vaardigheden zoals passie, drive en creativiteit worden zeer gewaardeerd binnen deze organisatie.

Als Internationaal Control Engineer ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen en testen van de klantspecifieke software.

Dit gebeurt op locatie van de klanten wereldwijd. Wil jij werken bij een top bedrijf en tegelijkertijd wat van de wereld zien?

Wellicht is dit dan de baan voor jou !Functie-inhoud : Als Control Engineer ben je verantwoordelijk voor het testen en in bedrijf stellen van de klantspecifieke software in de machines wereldwijd bij de klanten op locatieSamen met een multidisciplinair team werk je samen aan de besturingen en de visualiseringen van verschillende projecten in verschillende domeinenHet testen van de software in eigen werkplaatsJe bedenkt klantspecifieke oplossingen voor problemen bij bestaande machinesJe bent betrokken vanaf de conceptfase tot en met de inbedrijfstelling van de machineJe hebt oog voor veiligheid en kwaliteitJe bent ondersteunend in het onderhoudsprogramma van de geïnstalleerde machineFunctie-eisen : Je hebt minimaal een HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Besturingstechniek of door ervaring op een vergelijkbaar niveauJe hebt aantoonbare werkervaring als Control Engineer of soortgelijke functie in de industrie, apparaten- of machinebouwJe bent bekend met PLC / SCADA systemen zoals SiemensS7, WinCC of Allen BradleyJe hebt oog voor veiligheid en kwaliteitJe bent ondersteunend in het onderhoudsprogramma van de geïnstalleerde machineJe bent flexibel en kan voor langere periodes verblijven in het buitenlandWij bieden : Een basissalaris tussen de € 2.

600 en € 4.800 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandEen inspirerende werkomgeving waarin we continu op zoek zijn naar een hogere toegevoegde waarde voor onze klantenAls Control Engineer ontvang je uitstekende buitenlandtoeslagenEen goed secundaire arbeidsvoorwaardenpakket zoals : een leaseauto, telefoon, laptop en creditcard van de zaakUitgebreide opleidingsmogelijkheden8% Vakantiegeld25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen Spreekt bovenstaande vacature van Control Engineer je aan?

Neem dan zo soedig mogelijk contact met ons op!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier