Test engineer
sQout
Gouda, NL
4 dagen geleden

Profiel Test engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een test engineer met een afgeronde hbo opleiding in technische richting met enkele jaren testervaring.

Passen de termen nauwkeurig, systematisch werken, en hoge gevoel voor verantwoordelijkheid bij je? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werkzaamheden

Je bent van begin tot eind betrokken om een bruikbaar product te leveren. In overleg met de klant stel je testdelen op. Je kunt natuurlijk ook hulp van je collega ontwikkelaars vragen.

Om het product goed te laten werken test je zowel de nieuwe functies als bestaande functies. Testresultaten worden zowel gezamenlijk besproken en vastgelegd in testrapporten.

Je werkt samen met het ontwikkelteam op de kamer. Je wordt begeleidt door de test coördinator. In kleine teams wordt er gewerkt aan het verbeteren van testprotocollen.

Gevraagd Test engineer

Vereisten

 • Afgeronde HBO / WO in de technische richting
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Enige kennis was software ontwikkeling
 • TMap en / of ISTQB ervaring is een pre
 • Affiniteit met testen
 • Bedrijfsprofiel Test engineer

  Onze opdrachtgever werkt aan projecten bij verschillende grote organisaties. Ze bieden een vaste werkplek aan met hechte collega’s die al vele jaren werkzaam zijn.

  Je komt te werken in een omgeving waar kennis meer waarde heeft kan status.

  Arbeidsvoorwaarden Test engineer

  Het betreft invulling voor een vaste functie op een vaste werklocatie in Gouda. De functie kent een bovenmarktconform salaris en is afhankelijk van relevante kennis en werkervaring.

  Ze bieden mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals premievrijpensioen, collectieve verzekeringen en 35 vakantiedagen. Vier dagen werken (32 uur) behoort tevens tot de mogelijkheden.

  Afhankelijk van leeftijd en ervaring bedraagt je brutoloon max. 4500 euro obv 40 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier