Artsen in opleiding tot Ziekenhuisarts
Jeroen Bosch Ziekenhuis
s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
15 uur geleden

Wat ga je doen?

Je levert zorg aan en bent eindverantwoordelijk voor de zorg aan klinische patiënten en bent bij uitstek een teamspeler die zorg levert en coördineert.

Daarnaast werk je samen met andere medici en onderhoudt intensieve contacten met huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde.

Je draagt in beleidsmatige zin bij aan veiligheid, kwaliteit en verantwoordingsplicht rondom klinische zorgprocessen. Tenslotte verzorg je onderwijs aan co-assistenten, verpleegkundigen en eventueel AIOS.

De opleiding

In de opleiding zal veel aandacht worden besteed aan interne ziektebeelden, pre- en postoperatieve zorg en palliatieve zorg zoals pijnbestrijding.

Veel aandacht zal er zijn voor de oudere patiënt, met een focus op comorbiditeit en polyfarmacie. Kennis van extramurale zorginstellingen zal moeten worden verworven om ook hier bruggen te kunnen slaan.

Structuur van de opleiding

De opleiding tot ziekenhuisarts duurt drie jaar. De hoofdopleider is internist, de plaatsvervangend opleider anesthesioloog.

De opleiding bestaat uit een basisjaar interne geneeskunde en stages op afdelingen heelkunde, neurologie, geriatrie en anesthesiologie.

Stages in een verpleeghuis of bij een huisarts bieden de mogelijkheid om kennis ten aanzien van de continuïteit van de patiëntenzorg naar de 1e en 3e lijn te verbreden.

In het laatste jaar zal een klinisch kwaliteitsproject moeten worden voltooid.

Wat vragen wij van jou?

Je bent basisarts.

Je bent in staat zorgvuldig te organiseren en plannen.

Je bent in staat je in te leven in complexe problematiek.

Je bent een doorzetter, neemt initiatieven en kunt goed samenwerken in teamverband.

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor het werken in een organisatie.

Je zet de patiënt echt centraal.

 • Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden.

  Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier