Application Support Consultant
Profource
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Wil jij onderdeel zijn van een team van consultants, van junior tot senior niveau? Het maximale uit de systemen van onze opdrachtgevers halen?

Zodat jij de klant kunt voorzien van een optimale inrichting? Dan is de kans groot dat je bij Profource helemaal op je plek bent.

Dit staat je te wachten

Als Application Support Consultant ben jij verantwoordelijk voor het beheer en door ontwikkelen van Oracle Applications (e-Business Suite en Cloud).

Waarbij de focus ligt op Cloud ERP en HCM. Het functioneel analyseren en configureren van de applicatie zijn werkzaamheden waar jij je in gaat verdiepen.

Waar ook een stukje techniek (bijv. SQL) bij komt kijken. Dit ga je doen voor ongeveer 20 klanten. En dan voornamelijk binnen de profit-branche.

Je opereert vanuit een flexibele beheeromgeving. Deze manier van werken zorgt voor een optimale dienstverlening richting klanten! Waardoor je met veel vrijheid je werkzaamheden kunt uitvoeren.

Benieuwd naar het verschil tussen applicatiebeheer en functioneel beheer?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier