Maintenance Technician E/I
Orion Engineering
Geleen, Netherlands
2 dagen geleden

Introduction

Ben jij een technisch onderlegd en ondernemend persoon die het leuk vind om aan te pakken samen met collega’s in een klein team?

Dan hebben wij een interessante baan voor jou met toekomst en groeimogelijkheden.

Function

De procesindustrie stelt hoge eisen aan de integriteit en veiligheid van haar installaties. Om zo effectief mogelijk te kunnen bijdragen aan de integriteit, veiligheid en beschikbaarheid van installaties, is het onderhoud zo dicht mogelijk tegen de plants’ georganiseerd.

Het fit houden van de fabrieken van de opdrachtgevers is meer dan het uitvoeren van een paar testmetingen en jij weet dat je onderhoud van wereldklasse moet uitvoeren met vakexperts die de werkzaamheden goed kunnen uitvoeren.

Als Maintenance Technician E / I ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties / revisies aan sensoren en actoren (pneumatisch, hydraulisch, elektrisch en digitaal), aan procesbesturingssystemen (DCS / PLC) en aan E-verdelers en -motoren aan de hand van preventieve / predicatieve plannen en meldingen.

Als Maintenance Technician E / I ben je bezig met de volgende taken :

 • Je zorgt dat de aan jouw toegewezen werkzaamheden goed worden uitgevoerd en netjes worden teruggekoppeld en verwerkt in het onderhoudssysteem
 • Je neemt deel aan de wachtdienst
 • Je hebt de drive om continu te verbeteren
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de installatie waaraan je werkt
 • Je bent in staat om zelf beslissingen te nemen met betrekking tot reparaties en het oplossen van storingen binnen de plant
 • Requirements

  Als Maintenance Technician heb je een afgeronde technische opleiding (E / I) op minimaal MBO 3 of 4 niveau of verkregen door werkervaring, verder voldoe je aan de volgende gestelde eisen :

 • Enkele jaren relevante werkervaring als elektromonteur of elektrotechnicus
 • Je bent in staat elektrotechnische tekeningen, PI&D's te lezen
 • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om te werken in ploegen
 • In bezit van VCA certificaat of bereid te behalen
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlands taal
 • Offer

  Orion Engineering tops the list of its customers when it comes to finding the best candidates. For you, this means that there are various options to get started and work on the latest developments in your field.

  There is always a Business Manager to provide you with individual guidance, which allows you to develop yourself optimally and take your knowledge to the next level.

  Orion Engineering is thé director in shaping your career in technology optimally!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier