Technisch ondersteunend personeel
Efectis
Delft, NL
1 dag geleden

Een halmedewerker bij Efectis is mede verantwoordelijk voor het verrichten van diverse voorbereidende, ondersteunende en uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van testactiviteiten.

Werken bij Efectis

Efectis is een wereldwijd erkend bedrijf gespecialiseerd in brandonderzoek, veiligheid en advies. Integriteit en expertise staan bij ons hoog in het vaandel.

Met meer dan 60 jaar ervaring, biedt Efectis oplossingen op het gebied van veiligheid over de hele wereld. In onze professionele personeel werving behandelen we elke kandidaat met zorg en respect.

Wij zijn staan voor gelijke kansen, ontwikkeling en uitdagende carrières.

Studenten

Efectis als wereldwijd erkend bedrijf, in een dynamische omgeving, met gemotiveerde medewerkers die geïnteresseerd zijn in (brand) veiligheid is een perfecte plek voor studenten om werkervaring op toe doen.

Ben je ambitieus, leergierig en op zoek naar een uitdaging? Dan ben je hier op het juiste adres. Per jaar zijn er meerdere stageplekken beschikbaar.

Van MBO tot HBO, van technisch tot Marketing.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier