Productiemedewerker 2
Bakker & Bosch
Tilburg
5 dagen geleden

Welke uitdaging hebben we voor jou?

Voor dit Tilburgs bedrijf zoeken wij aanpakkers die verantwoordelijkheid durven te nemen! Jij gaat met je collega’s als één team te werk en samen zorgen jullie ervoor dat de doelstellingen worden behaald en de organisatie blijft groeien.

Als productiemedewerker kom je te werken in een 2-ploegensysteem en ben je verantwoordelijk voor het maken van kwalitatief mooie producten.

Daarnaast denk je graag mee in oplossingen en hoe processen beter en efficiënter kunnen.

Wat ga je doen?

Wanneer je binnenstapt om te beginnen word je al begroet door de altijd enthousiaste receptioniste. Hoe gao-g-ut?’ hoor je achter de receptie vandaan komen en je roept terug goej, meej jou?

Daarna loop je door en drink je nog een bèkske leut en ga je beginnen.

Binnen een vernieuwde productie omgeving ben je verantwoordelijk voor het snijden en stansen van etiketten op maat en verpak je alles naar wens van de klant.

Tussentijds communiceer je tijdig collega’s en leidinggevenden over de voortgang, status van orders en eventuele verbeteringen die gemaakt kunnen worden.

Nadat je klaar bent met werken loop je weer naar buiten en roept nog één keer houdoe war’!

Waaraan dien je te voldoen?

Gezonde Brabantse gewoontes en humor, technisch inzicht, je weet in hectische situaties het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren.

Daarnaast ben je proactief, flexibel en je hebt gevoel voor nauwkeurigheid en efficiënt handelen.

Wat bieden wij jou?

Dit is geheel afhankelijk van de ervaring die je met je mee zal brengen. Het salaris kan afwisselen tussen de € 2.042 € 2.

522 bruto per maand incl. ploegentoeslag

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen een snelgroeiende Tilburgse organisatie. De cultuur binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en vooral persoonlijk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier