Recruiter Zorg
Aethon
Eindhoven, NL
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij mensen blij maken met een baan die past als een jas, krijg jij een kick van successen behalen en deze vieren met je collega’s, denk jij graag in mogelijkheden en kansen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een bevlogen recruiter die zorgprofessionals gaat helpen in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Oké.. en hoe ziet dat er dan uit?

YES! Jij hebt zojuist een telefoongesprek gevoerd en het klikte zo goed. Jij was direct overtuigd en het was écht waar. De collega recruiters hadden helemaal gelijk.

Het warme gesprek, met deze mooie doelgroep binnen de zorg, geeft een bijzondere lading met zich mee.

Het voeren van enthousiaste telefoongesprekken met gepassioneerde kandidaten is niet het enige. Jij werft en selecteert zorg- en welzijn professionals voor de regio Eindhoven en omstreken.

Daarnaast zul jij de regie hebben over het gehele recruitment-proces en bent bereid om er alles aan te doen om een buitengewoon aangename sollicitatie ervaring te bieden.

Een resultaat- en mensgerichte beleving geeft jou, nét als ons, elke dag een kick!

Het binden en boeien van zorgprofessionals aan onze organisatie om vervolgens de perfecte match te maken met een van onze opdrachtgevers is waar jij iedere dag je wekker voor zet!

Vestiging Eindhoven

De vestiging Eindhoven zit midden in het bruisende centrum op de Grote Markt, winkels en terrassen zijn letterlijk naast de deur.

Je werkplek is een modern kantoorgebouw voorzien van alle middelen die jij nodig hebt om een succes te maken van je werk.

Op de vestiging kun je samen met de in totaal zo’n 25 collega’s dagelijks uitstékende koffie drinken en krijg je vers fruit voorgeschoteld.

De locatie is prima bereikbaar met het OV, wel zo makkelijk.

Onze Eindhovense vestiging is net als de rest daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon! Op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier.

We geloven dat het altijd beter kan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier