Betonreparateur
Artiflex
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze vacature in regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een betonreparateur. Wij zoeken zowel ervaren betonreparateurs als leergierige aanpakkers die het vak van betonreparateur willen leren.

Je gaat werken in dagdienst van 07 : 30 t / m 16.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit betonherstel- en bescherming, vloerafwerkingen en totaalonderhoud voor woningcorporaties, industrie en overheden.

In deze functie kom je terecht bij een partij die voor duurzaamheid staat. In al haar (betonherstel) werkzaamheden biedt het bedrijf duurzaamheid aan haar opdrachtgevers.

Duurzaamheid komt tot uiting in de levensduur van een werk, de gebruikte materialen en de manier waarop de opdracht wordt uitgevoerd.

Levensduur is van groot belang in het betonherstel. Als je hier aan de slag gaat als betonreparateur word je onderdeel van het uitdragen van deze duurzame manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie van betonreparateur is er een vast dienstverband in het vooruitzicht! Je wordt voorzien van werkkleding en gereedschappen.

Voor de aanpakkers zonder ervaring biedt het bedrijf een degelijke, inhouse praktijkopleiding. Bij het bedrijf heerst een gezellig sfeer en eens in de zoveel tijd worden er leuke uitjes gedaan.

Vaardigheden

Wij staan open voor mensen met ervaring, maar ook voor leergierige aanpakkers die ervaring willen opdoen als betonreparateur.

Verder vragen wij voor deze vacature het volgende :

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je beschikt over VCA of bent bereid deze te behalen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier