Geo Javascript Engineer
Trinamics
Delft, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Tri namics Geo Javascript Engineer (24 / 40 uur per week) Javascript / Typescript / React / NodeJS / Delft Introduction Éen van de meest innovatieve startups, gevestigd in de regio Delft is momenteel op zoek naar een Geo Javascript Engineer.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van software applicaties voor de landbouw industrie. De data die wij leveren halen wij uit speciale sensoren die onder andere het grondwaterpeil meten maar ook de hoeveelheid insecten op de plantage.

Dit alles verwerken wij in gave visuele applicaties. Job Description Wij zoeken een Javascript Engineer met enige ervaring in de Geo-

informatica. Wij maken geografische applicaties die data kunnen weergeven in de landbouw industrie. Dit doen wij aan de hand van hightech sensors.

Wij bouwen de applicatie met Javascript, NodeJS en React . Education Bachelor of Science Experience Ervaring met Javascript en Typescript Android of IOS ervaring kan handig zijn GIS, React of NodeJS Leergierig Personal skills Pro-

actief Pionieren binnen een nieuwe markt Ambitie u s Leergierig Offer Bij dit bedrijf kan je naast je studie werken of als je net klaar bent met je studie.

Zij bieden banen aan vanaf 24 uur tot 40 uur per week. Je komt te werken in een startup waar je kan meegroeien met het bedrijf.

Interested ? Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten, stuur een email naar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier