Vrachtwagenchauffeur brieven en pakketten
Teamflex
Rotterdam
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij rijden op tijden en dagen die jij wilt? Dag-, avond- of nachtdiensten? Weinig stops? Regionaal of nationaal? In deze functie is er van alles mogelijk.

Ga aan de slag als vrachtwagenchauffeur DC of sorteercentra bij de grootste postvervoerder in Nederland. Voor een nieuwe DC per 13 augustus 2019 zijn wij op zoek naar jou! Als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE ben je in deze functie verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten.

Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar ook in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen.

Het is een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alles op tijd bij klanten wordt afgehaald en bezorgd. Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van de opdrachtgever.

Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en / of Engelse taal. Je werkt graag zelfstandig en bent betrouwbaar.

 • Je bent in het bezit van eigen vervoer. Je bent bereid om op wisselende tijden en dagen te werken. Tijdige salaris betaling;
 • Een aantrekkelijk contract met urengarantie; Salaris met mooie toeslagen; Een uitdagende en professionele werkomgeving; Training en scholing;
 • Betrokkenheid; Korte lijnen; Afspraak is afspraak. Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek.

  Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

  Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier