Schoonmaakmedewerkers voor Florissant, regio Wassenaar en Voorschoten
Zorgenwelzijnplein
Rijswijk
3 dagen geleden

Over deze vacature

Florissant is het schoonmaakbedrijf van Florein en biedt professionele, servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio Den Haag en omstreken.

Wij zijn op zoek naar schoonmaakmedewerkers die flexibel inzetbaar zijn op de locaties waar Florissant werkzaam is en die met trots en passie hun werk kunnen en willen uitvoeren.

Deze keer hebben we nieuwe collega's nodig voor de locatie in Wassenaar en Voorschoten.

Wij zijn op zoek naar parttime schoonmaakmedewerkers die op inval basis inzetbaar zijn op de locatie in Wassenaar en Voorschoten en die met trots en passie hun werk kunnen en willen uitvoeren.

Functieomschrijving

Het gaat hierbij om parttime schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimten van het verzorgings- of verpleeghuis zoals de woonkamers, (ontvangst)hal, trappenhuis, algemene sanitair, restaurant en het schoonmaken van de kamers van de bewoners.

Je wordt per keer ingezet op een specifieke taak die jij professioneel uitvoert. Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit.

Wij vragen

Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen.

Wij bieden

Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.

Florissant, schoon met zorg!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier