Hoofd Medewerker Wasstraat
NXPD
Wezep, NL
2 dagen geleden

Hoofd Medewerker Wasstraat

Functie omschrijving

Scheffer Car- en Truckwash houdt zich bezig met het wassen van zowel auto’s als vrachtwagens. Jouw werkzaamheden als Hoofd Medewerker Wasstraat bestaan uit het aansturen van andere medewerkers en het adviseren en bedienen van klanten.

Daarnaast houd jij je bezig met het voorwassen van de auto’s, alvorens jij deze door een moderne wasstraat begeleid. Binnen de functie van Hoofd Medewerker Wasstraat is het belangrijk dat de wasstraat schoon en representatief is voor klanten.

Bij gebleken geschiktheid word jij uiteindelijk eindverantwoordelijke voor de gehele wasstraat.

Voor de vacature van Hoofd Medewerker Wasstraat zijn wij op zoek naar een representatieve kandidaat met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Dus ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan snel contact met ons op!

Functie eisen

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een enthousiaste werkhouding;
 • Je beschikt over enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs-B Je bent een medewerker die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Wezep.

  Bedrijfsprofiel

  NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft.

  De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen. NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support.

  Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding.

  NXPD wil in 2020 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel. ’NXPD, daar maken wij samen werk van’’

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier