Administratief Medewerker HR gezocht bij Nationale-Nederlanden in 's-Gravenhage
YoungCapital
's-Gravenhage, NL
5 dagen geleden
source : Officevacatures

Voor Nationale-Nederlanden Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een Administratief Medewerker ter ondersteuning van de Onboardingdesk op de HR afdeling.

De Onboardingdesk bestaat uit tien medewerkers en is onderdeel van het Resourcemanagement team binnen Human Resources.

De Onboardingdesk verzorgt het volledige administratieve proces rondom de onboarding van nieuwe (externe) medewerkers vanaf het moment dat de kandidaat akkoord gaat met de aanbieding tot en met de eerste werkdag.

Deze werkzaamheden zijn verdeeld in verschillende werkstromen, denk aan het voeren van intakegesprekken, het opmaken van arbeidsovereenkomsten, opvoeren van gegevens in HR systemen, aanvragen van laptops en autorisaties, het organiseren van het maandelijkse onboardingprogramma en het uitvoeren van screenings.

Oftwel; je begeleidt het volledige instroomproces vanaf het moment dat de kandidaat akkoord gaat met de functie-aanbieding tot en met de eerste werkdag.

Alle werkstromen dienen dagbij’ te zijn. NN verwacht van haar medewerkers dat zij hier in meedenken en het voortouw durven te nemen.

Een 9 tot 5 mentaliteit is niet gewenst, als het werk het vraagt kan het voorkomen dat er een uurtje langer gewerkt wordt.

Andersom, als het rustiger is, kan er ook een uurtje korter gewerkt worden. Flexibiliteit is hierin vereist. Daarnaast is ervaring met (personeels)administratie en HR systemen een pre.

De ideale kandidaat gaat secuur te werk, heeft zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden, een analytisch vermogen en gaat resultaatgericht te werk.

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze functie, dien je wekelijks op woensdag beschikbaar te zijn. De functie is tot minimaal eind december met kans op verlenging.

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Administratieve ervaring op gebied van HR is een must
 • Ervaring met Excel is een must
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen €12,54 bruto per uur op basis van opleiding en werkervaring
 • Een uitdagende functie voor 36-40 uur per week
 • De kans om werkervaring op te doen binnen Nationale-Nederlanden
 • Een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische werkomgeving
 • Volledige ov-vergoeding
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier