Klantadviseur T-Mobile Zakelijke markt
Unique
Enschede, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als parttime of fulltime klantenservicemedewerker bij T-Mobile Zakelijk ga jij de vragen beantwoorden van verschillende zakelijke klanten.

Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot het wijzigen van klantgegevens, vragen over facturatie en servicevragen over abonnementen en diensten.

De vragen die de klanten stellen zijn erg gevarieerd waardoor geen één werkdag hetzelfde is bij jou. Tijdens het telefoongesprek kijk jij of het abonnement nog passend is en ben jij in staat een passend advies te geven aan de klant.

Ga jij geen uitdaging uit de weg? Lees dan snel verder!

Arbeidsvoorwaarden

 • Startsalaris van €9,70 bruto per uur vanaf 21 jaar en ouder
 • De mogelijkheid om na 3 maanden zelfstandig vanuit huis te werken
 • Flexibel rooster op basis van jouw beschikbaarheid
 • Betaalde training van drie weken (09.00 uur - 17.00 uur op locatie)
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld coach, trainer of manager;
 • Zelf beslissen hoeveel uren jij wekelijks wil werken
 • Contract voor bepaalde tijd met kans op een vaste aanstelling
 • Vaardigheden

  Voor deze functie ben jij tussen de 20 tot 40 uren per week beschikbaar. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8 : 00 - 23 : 00 uur en zaterdag van 8 : 30 - 18 : 00 uur.

  Ook is het belangrijk dat jij minimaal 2 avonden per week beschikbaar bent en minimaal 1 zaterdag in de 2 weken. Jij bent geduldig en kunt je inleven in de klant.

  Ook ben jij communicatief vaardig, servicegericht en klantgericht.

  Over de werkgever

  Je gaat voor ons aan de slag bij Cendris Customer Contact in Enschede. Cendris is een facilitair klantcontactcenter die diverse projecten, op verschillende locaties in Nederland, uitvoert voor grote landelijke bedrijven zoals BonPrix, PostNL en Eneco.

  Bij Cendris heerst een ongedwongen en informele sfeer. Doel één van de ruim 1800 medewerkers is de klant tevreden stellen.

  Zonder tevreden medewerkers ook geen tevreden klanten. Cendris biedt veel zorg aan haar medewerkers en heeft daarnaast interessante acties om je extra te belonen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier