Social media manager
VvAA
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden

Die organisatiedoelstellingen vertaalt naar een spot on social media aanpak.

VvAA zoekt een ervaren en resultaatgerichte social media manager voor het ontwikkelen en uitvoeren van de social media strategie, produceren en verspreiden van social media content via diverse kanalen.

Iemand die de social media moeiteloos weet in te zetten voor de belangen van onze leden en de visie van VvAA. Heb jij hart voor de zorg en zin om je in te zetten voor de positie van zorgverleners? Solliciteer dan hier.

Het team Corporate Communicatie

Samen leveren we met merk- & reputatiemanagement, stakeholder-management en public affairs en interne (verander)communicatie een essentiële bijdrage aan het creëren van meerwaarde voor VvAA-leden en aan een gezond bedrijfsresultaat.

Als team werken we aan :

 • Versterken van de reputatie en vergroten maatschappelijke impact
 • Bouwen aan- en bewaken van het merk VvAA
 • Vergroten van trots en verbinding van medewerkers.
 • Creëren van continue zichtbaarheid van VvAA
 • Geïntegreerde communicatie van een geïntegreerd aanbod naar onze leden
 • Jouw rol binnen het team :

  Strategisch beleid bepalen, signaleren en produceren

  Je draagt zorg voor de productie en verspreiding van content in alle social media kanalen. Jij hebt een duidelijke visie over welke strategie we moeten volgen per kanaal.

  Je weet welke doelgroep specifieke content we via welk kanaal zouden moeten communiceren. Omdat onze socials vanaf de basis worden opgebouwd, ligt hier een mooie en unieke kans in de markt.

  Jouw focus ligt op het definiëren van doelstellingen, KPI’s en het ontwikkelen van rapportages. Je weet hoe social een belangrijk onderdeel is op lopende campagnes en doelstellingen van andere afdelingen en je kunt direct waarde toevoegen door je kennis van community building, engagement en het opbouwen van bereik.

  Intern ben je een belangrijke sparring partner voor de diverse teams binnen marketing.

  Wat vragen wij van jou?

  Jij bent digital savy, creatief, snel, flexibel, maar bovenal een merkenbouwer en community builder. Jij hebt een goed gevoel voor het creëren van de juiste content op basis van de VvAA kernboodschappen, voor maatschappelijke trends, hypes en virals.

  Je hebt ervaring in het opzetten van social media kanalen, het opbouwen van een community ’s op diverse platformen en in het end-to-end managen van Social Media campagnes (owned en paid).

  Je bent een prettige persoonlijkheid, kan goed samenwerken, voelt je goed in een dynamische werkomgeving en niet te vergeten : je krijgt dingen gedaan! Daarnaast beschik je over een afgeronde HBO / WO opleiding richting Marketing, Communicatie, of Media Management en heb je meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol met veel klantcontact / interactie.

  Wat bieden wij jou?

  VvAA biedt je een afwisselende en uitdagende functie met een goede werksfeer in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid.

  We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, flexibele werktijden en werkplekken, de mogelijkheid om extra verlof te kopen en korting op financiële producten (diverse verzekeringen).

  Groei en ontwikkeling vormen wat ons betreft de sleutel tot duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Een gezonde levensstijl hoort daarbij.

  Dus krijg je korting op je fitnessabonnement, kan je gebruik maken van een fietsplan en staat er wekelijks vers fruit voor je klaar.

  Ook verdien je een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. Ons hoofdkantoor zit in Utrecht en is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer én fiets.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier