Timmerman
PP personeelsdiensten
Nijmegen, NL
6 dagen geleden

Over de functie

Timmer aan je toekomst!

In de titel van deze vacature zijn we misschien niet helemaal eerlijk. We zijn wel op zoek naar een timmerman, maar hebben geen standaard timmerman functie.

Standaard is immers voor fietsen! Maar als timmerman houd je ongetwijfeld van vakmanschap. En vakmanschap kunnen we zeker bieden! Als timmerman heb je namelijk het perfecte fundament voor de functie Wikkelaar bij Royal Smit Transformers.

Daar krijg jij de kans om jouw vakmanschap tot uiting te laten komen en verder te ontwikkelen.

Hoe ziet dit werk er dan globaal uit? De werkzaamheden worden verricht op basis van tekeningen en instructies. De kern van een transformator bestaat onder andere uit spoelen.

Het proces start met afstellen van de mal en deze op een wikkelbank te plaatsen via een kraan of hoogwerker. Vervolgens staat het wikkelen van koperdraad centraal.

Klinkt makkelijk, geloof me, dit is het niet. Het is super nauwkeurig werk waar het bevestigen van houten pennen en wiggen + het solderen van koper onderdeel van je werkzaamheden zijn.

Wanneer je aan het werk bent, zijn er per afdeling teamleiders die je kunt aanspreken om vragen te stellen. Er is dus voldoende kennis in huis om jou alles te leren.

Op die manier kan jij je door de jaren heen ontwikkelen en doorgroeien binnen SMIT.

Over het bedrijf

 • Het ontwerpen en construeren van de beste transformatoren in de markt, daar gaat Royal SMIT Transformers voor. En dat gaat ze goed af;
 • ze zijn een grote speler in de energiemarkt en behoren tot de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties.

  Ze zijn gegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met klanten over de hele wereld. Het werk bij SMIT is echt vakwerk wat je nergens anders gaat leren.

  Iedereen werkt er met passie voor het product. Er wordt vaak gezamenlijk geluncht in de kantine en de personeelsvereniging organiseert zo nu en dan teamactiviteiten.

  Royal SMIT Transformers is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Vanaf station Nijmegen ben je met de bus super snel bij SMIT.

  Ook met de auto is er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit Arnhem, Oss, Kleef en andere omliggende plaatsen ben je binnen een half uur op je werk!

  Zowel vanuit PP personeelsdiensten als Royal SMIT Transformers wordt geïnvesteerd in opleiding. We gaan namelijk voor de lange termijn (de rest van je leven).

  PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt, dan ben je onze collega.

  Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek.

  Daarnaast organiseren we leuke eindejaarsborrels voor alle werknemers (mits de situatie het toelaat) en krijg je een uitgebreid kerstpakket!

  Functie eisen

  Iemand die zijn hand niet omdraait voor alle klussen die je in en om het huis tegenkomt. Iemand die altijd door zijn vrienden wordt gebeld als er ergens iets verbouwt moet worden.

  Je bent leergierig, initiatiefrijk, proactief en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een technische opleiding op MBO niveau afgerond, bijvoorbeeld tot timmerman.

  En / of je hebt ervaring als timmerman of elektromonteur. We gaan samen uitgebreid in gesprek om te bekijken of dit iets voor jou is!

  Wat wij bieden

 • Basissalaris van €2.604,80 bruto per maand
 • 123% ploegentoeslag in verband met een 3 ploegendienst
 • 40 vrije dagen (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen)
 • 91% loondoorbetaling bij ziekte met één wachtdag
 • Reiskostenvergoeding
 • Ontwikkelingsmogelijkheden welke PP en de Smit faciliteren door onder andere scholing.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier