(Junior) Consultant Growth Strategy
Capgemini Invent
Amsterdam, NH, Netherlands
16 uur geleden

Help mee de organisatie van de toekomst vorm te geven

Nieuwe technologieën en innovaties zorgen voor steeds sneller veranderende omstandigheden. Succesvolle bedrijven zien hierin kansen en spelen op een inventieve manier in op deze ontwikkelingen.

Als (Junior) Consultant Growth Strategy help jij hen daarbij. Door data om te zetten in inzichten creëer je de juiste strategie en ontwikkel je impactvolle innovaties om de verwachtingen van de consument te overtreffen.

Samen met je collega’s werk je aan opdrachten zoals : het ontwikkelen van de sustainability visie en strategie, het ontwerpen van nieuwe (platform) businessmodellen en het ontwikkelen van de digitale strategie voor de toekomst om de duurzame groeiambities van onze klanten waar te maken.

Uren : fulltime

Werkplek : Flexibel in Utrecht, vanuit huis, bij de klant

Ervaring : 0 tot 2 jaar

Natuurlijk gooien wij jou niet meteen in het diepe. Je start namelijk eerst met een intensief en internationaal opleidingsprogramma van The Institute.

In The Institute word je gedurende 2 maanden klaargestoomd voor het echte werk met allerlei verschillende typen consulting opdrachten waarbij je intensieve coaching en training ontvangt.

Je werkt met collega’s vanuit heel Europa en reist geregeld naar diverse locaties binnen Europa.

Ook nadat je The Institute hebt afgerond, heb je vele mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je een Senior Consultant worden?

Dat kan! Maak je persoonlijke ambities aan ons kenbaar, en we faciliteren je in het vervullen van jouw ambities via onze Capgemini University in Parijs, of via de Capgemini Academy.

Je thuisbasis bij Capgemini Invent

Baanbrekende veranderingen zijn niet nieuw. Wel nieuw is de snelheid waarmee deze veranderingen zich voordoen. Toonaangevende bedrijven gedragen zich als levende organismen en zorgen ervoor dat zij zich constant aanpassen aan verandering.

Als Capgemini Invent helpen wij organisaties om te innoveren en transformeren door strategie, data science, technologie en design te combineren.

Wij hebben een leidende propositie voor klanten van strategie tot en met de uitvoering.

Als Growth Strategy team richten wij ons op de strategie en innovatie vraagstukken van onze klanten. Binnen het team krijg je alle mogelijkheden je binnen het Growth Strategy domein te ontwikkelen.

Heb jij een voorkeur voor innovatie, strategie of target en operating models? Tijdens verschillende opdrachten kies je waarop jij je wilt focussen en krijg je de kans nieuwe inzichten en ervaringen op te doen en zo jezelf en het team verder te ontwikkelen.

Of je al een duidelijke visie hebt over hoe je je loopbaan wilt vormgeven of niet, we geven je graag alle support om je eigen ontwikkel pad te volgen.

Wat bieden wij jou?

Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.

Je krijgt alle support om je loopbaan vorm te geven en jezelf te ontwikkelen, waaronder de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen

Een ambitieus, open en divers team met groeiambities

Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven.

Een premievrij pensioen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini terugdenkt.

Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.

Je eerste levensbehoefte als professional : een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.

Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.

En uiteraard een passend salaris bij jouw functie en ervaring.

Lees hier meer over de voorwaarden van werken bij Capgemini Invent!

Waarom past deze vacature bij jou?

Voor het Growth Strategy team zijn we op zoek naar consultants die gedreven worden door nieuwsgierigheid, plezier halen uit het samenwerken met collega’s en klanten en aantoonbare resultaten leveren in een zakelijke omgeving.

Je bent een strategische denker die de brug maakt naar de dagelijkse praktijk. Je bent in staat om door middel van analyse snel tot de kern van een probleem te komen en oplossingen helder uiteen te zetten voor de klant.

Je hebt een passie voor het ontwikkelen en delen van kennis en helpt graag mee het team verder te ontwikkelen.

Daarnaast heb je :

Een afgeronde relevante WO-master, bij voorkeur met een innovatieve, strategische of business inslag

Je bent ambitieus en hebt een proactieve instelling : je ontplooit nevenactiviteiten, zoals een relevante stage of werkervaring, buitenland ervaring, het bestuur van een vereniging, of een eigen bedrijf.

Je bent een teamspeler en hebt een sterke affiniteit met strategie en innovatie vraagstukken

Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Werken bij Capgemini Invent

Get the future you want : vanaf dag één krijg je volop mogelijkheden om jezelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Wij bieden je hiervoor grenzeloos vertrouwen én collegiale support.

Wij zijn een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Krijg jij energie van continue uitdaging en ben je op zoek naar een andere werkomgeving?

Meer informatie over Capgemini Invent vind je onder management consulting en in de blogs van onze collega's. Wil jij meehelpen de zorg van de toekomst te realiseren?

Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier