Activiteitenbegeleider
WoonZorgcentra Haaglanden
Zuid-Holland, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving :

JIJ ontwikkelt als activiteitenbegeleider diverse activiteiten en dagprogramma’s op basis van je observaties en inschattingsvermogen.

Ook voer je deze uit. De activiteiten hebben een divers karakter ter ontspanning of stimulatie. Er vinden groepsgerichte maar ook individuele activiteiten plaats.

De activiteiten vinden plaats op de huiskamers van de bewoners maar ook in de algemene ruimtes of zelfs buiten de locatie.

Jij beheert de materialen en middelen. Centraal binnen WZH Sammersbrug worden er ook evenementen georganiseerd waaraan jij jouw bijdrage levert.

Daarnaast coördineer je de vrijwilligers en maak je de match tussen de vrijwilligers en de aanvragen van vrijwilligerswerk.

Functie-eisen :

 • Je bent in bezit van een afgeronde opleiding MBO SPW
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen
 • Je hebt humor en zit vol nieuwe initiatieven en sprankelende ideeën
 • Je bent inzetbaar voor 24 uur per week
 • Je bent bereidt om sporadisch een avond of weekend evenement mee te helpen
 • Over WZH :

  WIJ zijn Woon Zorgcentra Haaglanden. Vanuit 14 woonzorglocaties in de regio Haaglanden bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden.

  Wij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden open’, samen’, en geborgen’ samenkomend in de term voor elkaar’.

  In alles dat wij samen doen, staat de klant centraal.

  Arbeidsvoorwaarden :

  Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor het ontplooien van nieuwe initiatieven en sprankelende ideeën. Qua salariëring bieden wij een salaris in FWG 35 van de CAO VVT.

  Contact en informatie :

  SOLLICITEREN op of meer informatie aanvragen over deze functie kan bij onze adviseur Werving & Selectie Subeida Jainullah via telefoonnummer 06 53 13 53 33

  WZH vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

  Tijdens de sollicitatieprocedure zal een controle worden uitgevoerd of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

  Vestiging : WZH Sammersbrug

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier